Witam,
Jestem posiadaczka 2-letniego goldena. mój psiak od szczeniaka mial problemy z jelitami polegające na bardzo czestych biegunkach i wydzielaniu nieprzyjemnych gazów. Lekarze nie stwierdzili żadnych poważnych schorzeń i zalecali eksperymentowanie z karmami w celu znalezienia dla niego karmy która nie bedzie powodowała biegunek.
Psiak nigdy nie mial problemów z jedzeniem. Zarówno karmę mokrą jak i sucha pochlaniał w kilka sekund. 8 miesięcy temu za namową weterynarza przeszłam na stałe na Royal Canin intestinal IG30. Od tego czasu problemy z jelitami odeszły w zapomnienie.
Pojawiły sie ponownie 4 tyg. temu. Psiak który jest łakomczuchem nagle sie nia znudził. Trzeba stosować fortele i zachęcac go by ją zjadł. Zauwazyłam ze producent zmienił nieco wyglad paczki i symbol z IG30 na IG25. CZy znacie jakieś odpowiedniki tej karmy którą możnaby psu z problemami jelitowymi zaproponować ? Czy orientujecie sie tez czy zaszły tez zmiany w składzie tej karmy?
Royal Canin Intestinal IG25
można zamiennie podawać Hilsa I/D .
-
- Informacje
-