Proszę o wyjaśnienie różnicy (jeśli tak istnieje) pomiedzy karmą Royal Canin (psy zdrowe - karmy bytowe) a Royal Canin Vet Size Nutrition (psy zdrowe. Jest różnica w cenie i w kg na opakowanie. Czy jest różnica w składzie i dawkowaniu karmy?
I co polecacie?
Royal Canin zwykły a Royal Canin Vet Size Nutrition
są to prawie identyczne karmy. Różnice są bardzo niewielkie w składzie witamin i mikro-makro elementów. Vet-size są nowsze technologicznie. Cenowo są podobne. Jeśli Pani się waha to lepiej vet - size mimo tak niewielkich różnic
Witam,
Wychodzac z zalozenia iz lekarz weterynarii nie ma w glowie wszystkich tabel dawkowania karm, a bedac na urlopie nie ma mozliwosci sprawdzenia tej informacji, pozwolilem sobie sam sprawdzic czy jest roznica w dawkowaniu i odpisc.
Otoz roznicy w dawkowaniu karmy Royal Canin Maxi Junior oraz Royal Canin Maxi Junior Vet Size Nutriton nie ma - tabele dawkowan na opakowaniach obu karm sa identyczne...
Pozdrawiam,
Marek Batko
Wychodzac z zalozenia iz lekarz weterynarii nie ma w glowie wszystkich tabel dawkowania karm, a bedac na urlopie nie ma mozliwosci sprawdzenia tej informacji, pozwolilem sobie sam sprawdzic czy jest roznica w dawkowaniu i odpisc.
Otoz roznicy w dawkowaniu karmy Royal Canin Maxi Junior oraz Royal Canin Maxi Junior Vet Size Nutriton nie ma - tabele dawkowan na opakowaniach obu karm sa identyczne...
Pozdrawiam,
Marek Batko
nasz szef działu informatycznego czuwa i dba aby moje obwody nie przegrzewały się na urlopie
Odgrzebałam staruszka tzn. stary temat, ponieważ jestem bardzo ciekawa ilu uzytkowników a może fanów ma karma RC linia Vet dla zdrowych psów . Nie chodzi mi tu o kolejną nagonkę na RC tylko o wypowiedzi osobób zadowolonych bądź nie zadowolonych z tej karmy z konkretnymi zarzutami /pochwałami . Proszę napiszcie co sądzicie , bo przeciez ktoś musi/musiał ( oprócz mnie ) kupować ta karmę . Na usprawiedliwienie mojej prośby dodam jeszcze, że to dlatego, że bardzo sobie cenię zawartość merytoryczną tego forum . Nie ukrywam, że mam nadzieję na odpwowiedź także lekarza , który ma kontakt z właścicielami uzytkowników karm RC i info bezpośrednio od nich .
-
- Informacje
-