Dlaczego royal, hills nie sa tak dobre jak to sie powszechnie uwaza?? Jesli nie one to jakie karmy podawac? Mniej wiecej w cenach hillsa.
Wiem,ze ten watek czesto sie przewija, ale wlasnie dlatego sadze, ze dobrze bedzie jesli kazdy bedzie mogl przeczytac to sobie w osobnym watku
royal, hills dlaczego nie sa tak dobre jak sie powszechnie..
-
ja osobiście dłuższy czas szukałam karmy odpowiedniej dla psa przerobiłam hillsa, royala na którym pies był najdłuższy okres ale z tego co zauważyłam jakość chyba ciut się popsuła. Teraz przeszukałam masę forów o psach - karmach, masę opinii itp. kilka dni temu kupiłam
BENTO KRONEN PREMIUM LAMB & RICE adult - i cóż jestem bardzo miło zaskoczona piesek zajada się z apetytem. Poza tym czytałam wiele pozytywnych opinii na temat tej karmy. Mój piesek miał dziwne perypetie ostatnio żołądkowe, okazało się, że ma podrażnione jelita. Tylko pytanie od czego, jeśli karmiłam go w zasadzie tylko royalem, plus czasem ryż z kurczakiem i marchewka. Wet polecił mi royala intensinal ale za nic nie chciał go tknąc.
BENTO KRONEN PREMIUM LAMB & RICE adult - i cóż jestem bardzo miło zaskoczona piesek zajada się z apetytem. Poza tym czytałam wiele pozytywnych opinii na temat tej karmy. Mój piesek miał dziwne perypetie ostatnio żołądkowe, okazało się, że ma podrażnione jelita. Tylko pytanie od czego, jeśli karmiłam go w zasadzie tylko royalem, plus czasem ryż z kurczakiem i marchewka. Wet polecił mi royala intensinal ale za nic nie chciał go tknąc.
Świetny wybór... mimo iż jestem zwolennikiem karm bez zbożowych, to gdyby kiedyś przyszło mi karmić standardowymi karmami, Bento wybrałabym bez wachania.tylko.kobietka pisze:ja osobiście dłuższy czas szukałam karmy odpowiedniej dla psa przerobiłam hillsa, royala na którym pies był najdłuższy okres ale z tego co zauważyłam jakość chyba ciut się popsuła. Teraz przeszukałam masę forów o psach - karmach, masę opinii itp. kilka dni temu kupiłam
W przypadku karm takich jak Royal - płaci się też sporo za reklamę
Z resztą za reklamę Pedigree i Chappi też - dlatego cena wogóle nie jest porównywalna do jakości karmy
A czemu straciły na jakości? ja zawsze się śmieje, że mamy KRYZYS GOSPODARCZY
Z resztą za reklamę Pedigree i Chappi też - dlatego cena wogóle nie jest porównywalna do jakości karmy
A czemu straciły na jakości? ja zawsze się śmieje, że mamy KRYZYS GOSPODARCZY
-
- Kontakt:
A ja z kolei kupiłam mojej suni Royal Canin Starter dla suk w okresie laktacji i szczeniąt, czym suczka zajada się tak, że aż "uczy jej się trzęsą" ta karma smakuje jej jak rzadko która, miseczka jest opróżniana w zastraszającym tempie ale z kolei Royal Intensial na schorzenia jelit je tylko, kiedy wymieszam go właśnie z tym starterem... ale ogólnie z Royala jestem zadowolona
Otóż to... ale łatwo sobie można wyobrazić co by się działo gdyby był...boguś pisze:Tylko to na pewno nie jest Twój podstawowy posiłekgoskaaa pisze:Ja też sie zajadam chipsami że aż mi się uszy trzęsą
Albo lepiej... polecam obejrzeć, kto nie widział, film Supersize me!!
-
- Informacje
-