hehe

i właśnie moze warto to przemyslec i zajrzec czasami na inne fora. Od poczatku forum krakvet stara sie zastosowac troche inne zasady organizacji forum niz robi sie to zwyczajowo. Jedna rzecz juz nie wyszla - zastosowano logowanie tak jak wszedzie i dobrze. Forum, ktore polecilam powyzej nie jest dla Państwa żadną, ale to żadną konkurencją, a właściciele psów mogą tam znaleźć cos dla siebie. No chyba, że to jest właśnie konkurencją

Wiele rzeczy zostało juz w internecie napisanych i jesli ktos zna miejsce gdzie cos jest, to musi w takim razie kazdegmu udzielac osobiscie odpowiedzi na pw

A moze kogos jeszcze interesuje dany temat i takiej pw nie otrzyma, bo ktos kto chce podac link- nie ma o tym pojecia.
Co do diety BARF, to jest to bardzo ciekawa sprawa. Pan odradza, a wielu weterynarzy zaleca i nie mam podstaw by podejrzewac u nich, czy tez u pana niekompetencje. Wydaje mi sie, ze z tym jest tak jak z alternatywnymi metodami leczenia u ludzi. Ktos, kto sie przekonał, ze dziala-bedzie polecał. Znam wiele psów, kóre wyrosły na piekne i
zdrowe psiska na tej diecie-mimo wczesniejszych roznych problemow. Wszystko to, co pisze sie o BARFie jest słuszne,
pod warunkeim,ze stosuje sie ja ściśle wedlug reguł.Dlatego podałam linki, aby ktos kto sie zainteresuje, mogl przeczytac jakie bledy mozna popelnic, ktore wplynac moga na zdrowie psa. Mozna tez przeczytac o zaletach. O teorii i praktyce. Tzn mozna - jak sobie samemu poszukamy

A mozna wiedziec dlaczego dieta BARF nie nadaje sie dla alergików