stosuje ktoś czystka u psa?
Mam pytanie czy ktoś stosuje ziele czystka (napar) u swojego psa? Czytałam że można go podawać zwierzętom od jedzenia lub picia. Działa odstraszająco na kleszcze, pchły i leczy alergie. Czy faktycznie można go podawać psu i jest to bezpieczne? a także jakie przynosi efekty jeśli ktoś je stosuje? Nie mam nic przeciwko aby na ten temat wypowiedział się też ekspert. Dziękuję.
Nasz weterynarz nie zna się zbytnio na ziołach więc nie chce się wypowiedzieć na ten temat. Przeczytałam o tym tu: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Tak mój pies ma azs. Szukam metod naturalnych żeby poradzić sobie z tym. Sama piję czystka na alergię i bardzo mi pomaga. Byłabym wdzięczna gdyby na ten temat wypowiedział się pan moderator Robert A.
Tak mój pies ma azs. Szukam metod naturalnych żeby poradzić sobie z tym. Sama piję czystka na alergię i bardzo mi pomaga. Byłabym wdzięczna gdyby na ten temat wypowiedział się pan moderator Robert A.
-
Można podawać czystek mielony. W barfie jest jednym z dodatków do codziennej diety. Jak to zagra z suchą, nie wiem. Sucha to straszne fu.
-
Czystek sprzedawany dla koni różni się czymś od tego dla psów?