Suplementy na nerki i nie tylko
Chciałabym zapytac o preparat ChitoFos firmy Dolfos. Czy ktoś może podaje bądź podawał swojemu psu ten preparat w ramach oczyszenia organizmu z toksyn bądź po leczeniu silnymi lekami? 

Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, 19:23 przez she1, łącznie zmieniany 1 raz.
Znalazłam coś takiego: http://sklep.mvet.pl/Drogi-moczowe/Chor ... 3.Urotine/
i muszę zapytać naszego lekarza, czy mogę podawać psu, który miał kiedyś piasek w nerkach i był karmiony Hill`sem c/d.
Ale z opisu wygląda nieźle
Może mają w KrakVecie?

i muszę zapytać naszego lekarza, czy mogę podawać psu, który miał kiedyś piasek w nerkach i był karmiony Hill`sem c/d.
Ale z opisu wygląda nieźle

Może mają w KrakVecie?

Głóg podaje codziennie moim psom,kiedyś kupowałem w aptece w tabletkach,a teraz robię sam mieszanki na serce i nerwy(szczególnie jeden pies ma problemy z sercem).
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, 22:26 przez Robert A., łącznie zmieniany 1 raz.
Brawo bardzo mądra Pani(czyt -właścicielka)
.
Cieszę się,że zdecydowałaś się na zioła(z racji tego,że jestem psim zielarzem mam fioła na ich punkcie)
.
Większośc ludzi(w Niemczech zioła dodają prawie do każdej karmy) nie ma pojęcia jak cudowną moc maja zioła i jak wspaniale oddziaływują na organizmy zwierzęce o ludzkich nie wspomnę.Niestety weterynarze nie maja zielonego pojęcia co i jak z medycyną naturalną stąd chemia goni chemię,steryd goni antybiotyk i tak w koło:evil:
Cieszę się bardzo,że psinka zjadła.Tak trzymaj .Pozdrawiam.

Cieszę się,że zdecydowałaś się na zioła(z racji tego,że jestem psim zielarzem mam fioła na ich punkcie)

Większośc ludzi(w Niemczech zioła dodają prawie do każdej karmy) nie ma pojęcia jak cudowną moc maja zioła i jak wspaniale oddziaływują na organizmy zwierzęce o ludzkich nie wspomnę.Niestety weterynarze nie maja zielonego pojęcia co i jak z medycyną naturalną stąd chemia goni chemię,steryd goni antybiotyk i tak w koło:evil:
Cieszę się bardzo,że psinka zjadła.Tak trzymaj .Pozdrawiam.
O działaniu ziół na ludzki organizm naczytałam się wiele pozytywnych rzeczy. Moja babcia ma ponad 80 lat od X pije właśnie głóg i nie ma problemów z sercem ŻADNYCH dlatego z nadzieją podaje głóg też dla psa z racji jego wieku
.
A mógłbyś może polecić coś na wątrobę i nerki? Zależy mi też na tych organach- pies wiekowy to raz a dwa przyjmował neidanwo silne leki więc na jakaś kuracja się przyda. Czy są jakieś zioła na alergię? Pies w okresie wiosennym/letnim ma uczulenie na pyłki traw. Czasami kończy się podaniem sterydowych zastrzyków bo świąd jest nie do wytrzymania, ciągle wylizywanie łap, brzucha.... ludzkie odpowiedniki nie działają

A mógłbyś może polecić coś na wątrobę i nerki? Zależy mi też na tych organach- pies wiekowy to raz a dwa przyjmował neidanwo silne leki więc na jakaś kuracja się przyda. Czy są jakieś zioła na alergię? Pies w okresie wiosennym/letnim ma uczulenie na pyłki traw. Czasami kończy się podaniem sterydowych zastrzyków bo świąd jest nie do wytrzymania, ciągle wylizywanie łap, brzucha.... ludzkie odpowiedniki nie działają

-
- Informacje
-