Suplementy na nerki i nie tylko
Chciałabym zapytac o preparat ChitoFos firmy Dolfos. Czy ktoś może podaje bądź podawał swojemu psu ten preparat w ramach oczyszenia organizmu z toksyn bądź po leczeniu silnymi lekami?
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, 19:23 przez she1, łącznie zmieniany 1 raz.
Znalazłam coś takiego: http://sklep.mvet.pl/Drogi-moczowe/Chor ... 3.Urotine/
i muszę zapytać naszego lekarza, czy mogę podawać psu, który miał kiedyś piasek w nerkach i był karmiony Hill`sem c/d.
Ale z opisu wygląda nieźle
Może mają w KrakVecie?
i muszę zapytać naszego lekarza, czy mogę podawać psu, który miał kiedyś piasek w nerkach i był karmiony Hill`sem c/d.
Ale z opisu wygląda nieźle
Może mają w KrakVecie?
Głóg podaje codziennie moim psom,kiedyś kupowałem w aptece w tabletkach,a teraz robię sam mieszanki na serce i nerwy(szczególnie jeden pies ma problemy z sercem).
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, 22:26 przez Robert A., łącznie zmieniany 1 raz.
Brawo bardzo mądra Pani(czyt -właścicielka) .
Cieszę się,że zdecydowałaś się na zioła(z racji tego,że jestem psim zielarzem mam fioła na ich punkcie) .
Większośc ludzi(w Niemczech zioła dodają prawie do każdej karmy) nie ma pojęcia jak cudowną moc maja zioła i jak wspaniale oddziaływują na organizmy zwierzęce o ludzkich nie wspomnę.Niestety weterynarze nie maja zielonego pojęcia co i jak z medycyną naturalną stąd chemia goni chemię,steryd goni antybiotyk i tak w koło:evil:
Cieszę się bardzo,że psinka zjadła.Tak trzymaj .Pozdrawiam.
Cieszę się,że zdecydowałaś się na zioła(z racji tego,że jestem psim zielarzem mam fioła na ich punkcie) .
Większośc ludzi(w Niemczech zioła dodają prawie do każdej karmy) nie ma pojęcia jak cudowną moc maja zioła i jak wspaniale oddziaływują na organizmy zwierzęce o ludzkich nie wspomnę.Niestety weterynarze nie maja zielonego pojęcia co i jak z medycyną naturalną stąd chemia goni chemię,steryd goni antybiotyk i tak w koło:evil:
Cieszę się bardzo,że psinka zjadła.Tak trzymaj .Pozdrawiam.
O działaniu ziół na ludzki organizm naczytałam się wiele pozytywnych rzeczy. Moja babcia ma ponad 80 lat od X pije właśnie głóg i nie ma problemów z sercem ŻADNYCH dlatego z nadzieją podaje głóg też dla psa z racji jego wieku .
A mógłbyś może polecić coś na wątrobę i nerki? Zależy mi też na tych organach- pies wiekowy to raz a dwa przyjmował neidanwo silne leki więc na jakaś kuracja się przyda. Czy są jakieś zioła na alergię? Pies w okresie wiosennym/letnim ma uczulenie na pyłki traw. Czasami kończy się podaniem sterydowych zastrzyków bo świąd jest nie do wytrzymania, ciągle wylizywanie łap, brzucha.... ludzkie odpowiedniki nie działają
A mógłbyś może polecić coś na wątrobę i nerki? Zależy mi też na tych organach- pies wiekowy to raz a dwa przyjmował neidanwo silne leki więc na jakaś kuracja się przyda. Czy są jakieś zioła na alergię? Pies w okresie wiosennym/letnim ma uczulenie na pyłki traw. Czasami kończy się podaniem sterydowych zastrzyków bo świąd jest nie do wytrzymania, ciągle wylizywanie łap, brzucha.... ludzkie odpowiedniki nie działają
-
- Informacje
-