Szczeniak problem z biegunkami
Witam mam szczeniaka od 2 tygodni, pierwszy dzień u nas już miał biegunki tzn jeszcze nie wodę ale zadkie myślałam że stres zmiana miejsca itp. Szczeniaka wzięłam w piątek w poniedziałek dalej to samo, wzięłam go do weterynarza i tak chciałam upewnić się czy był należycie szczepiony i odrobaczany , wet dał mu tabletkę na odrobaczenie i powiedział że mu przejdzie ze jest dopiero u mnie 2 dni mam mu dac czas....no ok ale minęły kolejne dni a tu nic co gorsza w qupce pojawiła się krew.. i zas do weta....dal zastrzyk i zmienił nam karmę powiedział że to może od karmy złej, no nic za dwa dni do kontroli i dalej nic zaś kolejny zastrzyk tabletka i mam mieć kolejną wizytę tylko ze że mam przynieść próbkę kału a pies dalej biegunka :( już nie wiem co mu jest... dodam że jest normalny bawi się biega je normalnie dużo pije .....gdyby nie biegunka nie wiedzialabym ze psu coś dolega ....
-
Miałam podobny problem, z tą różnicą, że u mnie bya to ewidentnie wina źle dobranej karmy.
Aktualnie karmię pupila Petvitą. Jest bez zbóż, zawiera same naturalne składniki, a przede wszystkim składa się ona z 60% mięsa, które posiada takie certyfikaty jakościowe jak mięso spożywcze dla ludzi (m.in. BRC).
zanim zacznie się szukać winy w psie polecam najpierw sprawdzić karmę.
Aktualnie karmię pupila Petvitą. Jest bez zbóż, zawiera same naturalne składniki, a przede wszystkim składa się ona z 60% mięsa, które posiada takie certyfikaty jakościowe jak mięso spożywcze dla ludzi (m.in. BRC).
zanim zacznie się szukać winy w psie polecam najpierw sprawdzić karmę.
-
- Informacje
-