Trovet
Venision Białko 19,5% Tłuszcz 16%
Duck Białko 22% Tłuszcz 16%
Nie marudzisz -marudzenie jest wtedy kiedy pada na forum pytanie po raz 100 jaka karma jest najlepsza dla..............
i po raz 100 odpowiedz była juz wcześniej udzielana ,a może to też nie jest marudzenie
Duck Białko 22% Tłuszcz 16%
Nie marudzisz -marudzenie jest wtedy kiedy pada na forum pytanie po raz 100 jaka karma jest najlepsza dla..............
i po raz 100 odpowiedz była juz wcześniej udzielana ,a może to też nie jest marudzenie
marudzenie względne jest , tolerancja cenny dar, ale czasami pytania są... no wiecie sami jakie Dzięki za informacje , jak wybiorę którąś z tych wyżej wymienionych i zmniejszę dawkę( Oj Onek będzie niezadowolony ) to powinno być ok dla tego mojego sezonowego alergika, ktory na 3 worku Bento Kronen zaczął się podrapywać
To już jest zdecydowanie marudzenieRobert A. pisze: marudzenie jest wtedy kiedy pada na forum pytanie po raz 100 jaka karma jest najlepsza dla..............
dorota m
Trovet RRD ma małe granulki, coś pokroju Nutry (nie wiem jak tam Twój ONek tolerancyjny jest na takie groszki ).
Mój większy kudłacz w typie ON Nutrę wcina, choć po przejściu z Fitmina Maxi trochę marudziła, że jej takie maleństwa zafundowali do jedzenia
wielość granulek nie odgrywa dla niego większej roli , nutre dawno temu mial z jagnięciną , ale kompletnie mu nie posłużyla . Sklad trovetu jest prosty w sam raz dla niego . Ostatnio mial bento kronen dla seniora 10% tłuszcu , ale przy jego aktywności to zdecydowanie za mało. Ma dużo energii, nie powinno mu zaszkodzić większa ilość tłuszczu.
-
- Informacje
-