Witam!
Za dwa tygodnie będę miała 9 letnią sunię Amstaffa i stąd moje pytanie, którą karmę wybrać. Jestem już kompletnie głupia i nie wiem, która z nich jest najlepsza. Musi to być ryż z jagnięciną. Teraz Ignuś jest na JOSERA Pure Lamb & Rice, zostałabym przy niej, ale ma biegunkę po tej karmie. Więc jak myślicie, która z karm wymienionych niżej jest najlepsza mając na uwadze zdrowie psa?
JOSERA Pure Lamb & Rice
PURINA DOG CHOW Adult Lamb & Rice
BOSCH Adult Lamb & Rice
NUTRA NUGGETS Lamb Meal & Rice Dog
I teraz zaczynając się zagłębiać w temacie zastanawiam się czy może faktycznie lepiej byłoby zainwestować troszkę więcej i kupić np. BRIT CARE SENIOR LAMB & RICE?
Wybór karmy dla 9 letniej Amstaffki, pomocy!
Brit care jest odpowiedni dla Twojego psa,ale jest jescze Mera Dog Pure z jagniecina,karma prosta z jednym żródłem białka,i łatwo jest wyeliminować problemy trawienne u psów.
Generalnie nie wiem co dolega psu,dlaczego ma być karma tylko z jagnięciną itd.
Generalnie nie wiem co dolega psu,dlaczego ma być karma tylko z jagnięciną itd.
Biorę pod uwagę właśnie NN, Bosch Sensitive i w ostateczności BRIT CARE. Ta ostatnia wydaje się być najlepsza, ale niestety wychodzi drożej. Muszę się skonsultować z resztą rodziny i podjąć jakąś decyzję Oczywiście bardzo dziękuję za radę!
Teraz znalazłam jeszcze karmę BRIT ADULT Lamb & Rica i już kompletnie nie wiem co wybrać.
Teraz znalazłam jeszcze karmę BRIT ADULT Lamb & Rica i już kompletnie nie wiem co wybrać.
-
dla mojego psa od brit care zdecydowanie lepsza jest NN. Po bricie były wielkie kupy i sierść nie za ładna
Przerobiłam ostatnio kilka niskotłuszczowych karm, m.in. wspomnianego wyżej Brita dla geriatryków. O sierści nic nie mogę powiedzieć, bo testy były za krótkie, ale kupy - jak ktoś już wyżej wspomniał - wielkie jak krowie placki. Jakby ta karma przelatywała przez kiszki...
Potwierdzam za Dorotą m, Brit Care Large Breed z jagnięciną jest warta polecenia. Mój alergik trzyma się na niej naprawdę dobrze, zero drapania, trawienie w porządku. Cena bardzo dobra. W składzie zdaje się jest tłuszcz drobiowy, więc radziłabym jednak zacząć od worków 3 kg, ale dawkowanie jest bardzo ekonomiczne a pies się najada, więc spróbować można.
-
- Informacje
-