zywienie psa chora trzustka.

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

werka445

20 lutego 2014, 20:36

niedawno dodawałam post o biegunkach u mojego psiaka i niestety od 2 dni wróciły one z nasiloną siłą.. kupki w śluzie i z krwią.. poszłam dzisiaj do weta, zrobiłam badania. nie mam co prawda jeszcze wyników ale on podejrzewa trzustkę.. i czy to prawda, że psa z chorą trzustą trzeba karmić tylko suchą specjalną? ja nie chce na niej oszczędzać ale nie wyrobie po prostu na samego Royala.. nie ma szans, że będzie mogła jeść gotowane? strasznie się boje a za bardzo ją kocham, żeby oddać...
Gayka

20 lutego 2014, 20:42

Są inne karmy , równie skuteczne co Royal i sporo tańsze . Psa nie wolno oddać z powodu choroby , przeraziło mnie to stwierdzenie o oddaniu :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Robert A.

20 lutego 2014, 21:18

werka445 pisze:niedawno dodawałam post o biegunkach u mojego psiaka i niestety od 2 dni wróciły one z nasiloną siłą.. kupki w śluzie i z krwią.. poszłam dzisiaj do weta, zrobiłam badania. nie mam co prawda jeszcze wyników ale on podejrzewa trzustkę.. i czy to prawda, że psa z chorą trzustą trzeba karmić tylko suchą specjalną? ja nie chce na niej oszczędzać ale nie wyrobie po prostu na samego Royala.. nie ma szans, że będzie mogła jeść gotowane? strasznie się boje a za bardzo ją kocham, żeby oddać...
Poczekaj na wyniki badań,jesli to trzustka możesz kupić http://www.krakvet.pl/mera-high-premium ... 12481.html i bez problemu podawać ,nie ma potrzeby kupować RC
werka445

20 lutego 2014, 22:17

dziekuje bardzo. na ta karme byloby mnie stac bez problemu.. moj weterynarz mnie nastraszyl, ze tylko RC dla trzustkowcow.. a ja jej w zyciu nie oddam!!! zle mnie zrozumialas. napisalam, ze za bardzo ja kocham, zeby oddac!!!
Gayka

20 lutego 2014, 22:46

werka445 pisze:dziekuje bardzo. na ta karme byloby mnie stac bez problemu.. moj weterynarz mnie nastraszyl, ze tylko RC dla trzustkowcow.. a ja jej w zyciu nie oddam!!! zle mnie zrozumialas. napisalam, ze za bardzo ja kocham, zeby oddac!!!
to przepraszam ! i życzę psinie zdrówka !
ODPOWIEDZ
  • Informacje