Problemy z serduszkiem

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Amika

05 stycznia 2010, 13:14

Hikari pisze:
Amika pisze:Czy dostałaś odpowiedź od dr. Niziołka ?
Nie dostałam :(
To może wyślij jeszcze raz.
Dr. Niziołek podobno zawsze odpowiada, więc może w natłoku innych wiadomość została przeoczona.
opus08

05 stycznia 2010, 14:56

Hikari pisze:Dostałam informację o dobrej pani kardiolog we Wrocławiu. Ktoś coś wie?
Sądzicie, że jeśli konsultowałam się z czterema weterynarzami i nikt mi nie pomógł, jest sens pójścia do kolejnego z tym samym echem serca? Bo w końcu nie wiem, czy może ono nie jest źle zrobione po prostu... :(
Chodzi o dr hab. Urszulę Pasławską, (UP we Wrocławiu 071 320 53 67)
To specjalistka w dziedzinie kardiologii zwierzęcej, specjalizuje się w chorobie HCM. Byłam na seminarium felinologicznym, na którym między innymi pani doktor miała wykład na temat tej choroby. Polecam, tym bardziej, że dr Pasławska posiada odpowiedni sprzęt do badania serca u kotów.
Hikari

07 stycznia 2010, 14:28

Amika pisze:
Hikari pisze:
Amika pisze:Czy dostałaś odpowiedź od dr. Niziołka ?
Nie dostałam :(
To może wyślij jeszcze raz.
Dr. Niziołek podobno zawsze odpowiada, więc może w natłoku innych wiadomość została przeoczona.
Napiszę jeszcze raz.

Zastanawiam się nad tym Wrocławiem, bo bliżej i łatwiej mi dojechać, niż do Warszawy... ale póki co, czekam. Przed marcem i tak nic nie zrobię, bo studia i sesja po prostu uniemożliwiają mi wyjazd. :( Żeby w tak dużym mieście jak Kraków był taki problem...
ODPOWIEDZ
  • Informacje