A tak witały moje kotki gości w świąteczne dni.
Loki, uwielbia tu przebywać:
Ovra, na luziku:
Leo, z ukrycia, jak zawsze:
A po świętach, trochę świeżego powietrza:
Fotki Waszych pupili.
- Kasia i Maniuś
- Asik L&L&L
- Asik L&L&L
- Asik L&L&L
Śliczne te koty!!!!Widzę, że "koci świr" dopadł nie tylko mnie. Wszędzie koty nawet na zdjęciach w tle:lol: . Nie zabraknie nawet pluszowego Colaczka takiego jak ja mam, ale żywego :
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2010, 16:04 przez Asik L&L&L, łącznie zmieniany 1 raz.
- Asik L&L&L
Tak czy siak jeden i drugi to owczarekEsme pisze:Ten Twój żywy piekny. Jest taki wielki, czy tylko na zdjęciu tak sie wydaje? Ale ten mój pluszowy, to owczarek niemiecki . Ja do tej rasy mam słabośc, bo się z takimi psami wychowywałam
A czy jest wielki? O tak!!! Sercem!!! A wielkością nie odbiega od normy. Taki musi być
-
- Kontakt:
Dawno mnie nie było na forum. Oto moje koty. W międzyczasie odeszła Kropka, ale przybył znaleziony pod Poznaniem i przygarnięty przez jedną z hodowczyń Rejtan (ten łaciatek). Oto moje koty (w miarę aktualne i bardzo aktualne fotki):
Certa z córką i sama
Dior 11 m-cy. Teraz ma 13
Zabawa po zbóju
Mały, listopadowy Rejtan
Oba chłopaki na drapaku
W ulubionym tunelu
Portrecik w słońcu
Wszystkie "tsy"
Oko demona
Kochamy się
I ostatnie zdjęcia ze stycznia 2010
Pozdrawiamy noworocznie
Certa z córką i sama
Dior 11 m-cy. Teraz ma 13
Zabawa po zbóju
Mały, listopadowy Rejtan
Oba chłopaki na drapaku
W ulubionym tunelu
Portrecik w słońcu
Wszystkie "tsy"
Oko demona
Kochamy się
I ostatnie zdjęcia ze stycznia 2010
Pozdrawiamy noworocznie
- Asik L&L&L
Śliczne, wypieszczone i zadbane koty. Zdjęcia super.
A jaka śliczna właścicielka
A jaka śliczna właścicielka
-
- Kontakt:
Co się stało z Kropką? Dramat. Kropka była 10,5 letnią kastratką, przez całe swoje życie była okazem zdrowia i w ciągu tych lat życia tylko raz jedyny miała nieżyt żołądka, który szybko udało się zlikwidować. Miała jedna wadę, była zbyt grubiutka. Zemściło się to i 30 października ub. roku moja wychowanica (od 4-dniowego kociątka) odeszła na zawał serca. Nikt się tego nie spodziewał. "Wyszło" patologiczne, zakodowane z "niemowlęctwa" najadanie się na zapas (kociątko znalezione zostało chyba ze dwa dni po tym, jak jej matka zaginęła i zapewne było bardzo głodne). Ta panna na pierwszym zdjęciu to moja córa, studentka V roku medycyny w Poznaniu. Niezwykle niefotogeniczna właścicielka ukryta za obiektywem...
Ściskamy
Ściskamy
-
- Informacje
-