moja kotka i reszta
-
Promocja na Felixa z miseczką jest ale Felixa w sklepie nie ma . Prawie codziennie tam jestem i żarcia brak.
A te przysmaki z Whiskasa na odkłaczanie to podaje się po 10 sztuk codziennie. Przynajmniej tak jest na opakowaniu. Ale to dla dorosłych kotów. A ja swojej daję po 5 sztuk co kilka dni. Czasem raz na tydzień. A dzisiaj znalazłam z Winstona przysmaki kurczak i ser. Połowę tańsze niż z Whiskasa bo niecałe 3 zł.K@rOLcI@ pisze:a jak często podaje się te przysmaczki z whiskasa na kłaczki w przypadku kota z normalną sierścią ??
-
Te z Winstona przysmaki to tylko przysmaki. Nie są na kłaczki ani na zęby.K@rOLcI@ pisze:widzialam je ale one tez na kłaczki ?
w rossmanie whiskas na klaczki i zeby jest za 5zł a w sklepie prawie 7zł
p.s. a tam jest wiecej jak 10szt. w paczce ?
A jeśli chodzi o Whiskasa to tych odkłaczaczy jest całe pudełko. Młodym kotom dawaj po kilka i nie codziennie jeśli zdecydujesz się kupić
-
zły linkTINKA1 pisze:to jest jej najlepsze miejsce w chłodne wieczoryhttp://imageshack.us/photo/my-images/855/piecc.jpg/
-
- Informacje
-