***URODZINKI POLCI ***
Dziękujemy Cioteczko!
- Kasia i Maniuś
Pysiuniu kochana - wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta
Kochane Maluchy - Pyzo i Pingwinku - w dniu Waszego Święta, życzę Wam wszystkiego co najlepsze.
STO LAT, MOJE MAŁE SKARBY!
Dziś rok skończyłby także Popiołek [']
Dla Ciebie, moje Kochane Słoneczko!
STO LAT, MOJE MAŁE SKARBY!
Dziś rok skończyłby także Popiołek [']
Dla Ciebie, moje Kochane Słoneczko!
Wszystkiego najlepszego,
jedzonka smacznego,
zdrówka rybiego
i rodzeństwa przymilnego dlaPyzy i PingwinkaMam nadzieje ze popiołkowi dobrze tam gdzie jest [*][*][*]
jedzonka smacznego,
zdrówka rybiego
i rodzeństwa przymilnego dlaPyzy i PingwinkaMam nadzieje ze popiołkowi dobrze tam gdzie jest [*][*][*]
- Asik L&L&L
Takie piękne te życzenia. Czy mogę się podpiąć? Z chęcią też wysłałam bym takie słodkie i kolorowe, ale z informatyki mam tyły i po prostu nie umiem coś takiego stworzyćAnonymous pisze:Wszystkiego najlepszego,
jedzonka smacznego,
zdrówka rybiego
Jednak po prostu napiszę słownie: Długich i szczęśliwych kocich lat w miłości i zdrowiu.
Cieszę sie że, ci się podobają Oczywiście możesz je sobie podpiąć .Asik L&L&L pisze:Takie piękne te życzenia. Czy mogę się podpiąć? Z chęcią też wysłałam bym takie słodkie i kolorowe, ale z informatyki mam tyły i po prostu nie umiem coś takiego stworzyćAnonymous pisze:Wszystkiego najlepszego,
jedzonka smacznego,
zdrówka rybiego
Jednak po prostu napiszę słownie: Długich i szczęśliwych kocich lat w miłości i zdrowiu.
- Asik L&L&L
DziękiAnonymous pisze:Cieszę sie że, ci się podobają Oczywiście możesz je sobie podpiąć .Asik L&L&L pisze:Takie piękne te życzenia. Czy mogę się podpiąć? Z chęcią też wysłałam bym takie słodkie i kolorowe, ale z informatyki mam tyły i po prostu nie umiem coś takiego stworzyćAnonymous pisze:Wszystkiego najlepszego,
jedzonka smacznego,
zdrówka rybiego
Nie ma sprawy.
Co do twoich niby to "tyłów" takie rzeczy łatwo sie robi.
1.Wpisz w google np.gify urodzinowe albo emotikony z urodzin
2.Jak juz upatrzysz sobie któryś to kliknij na niego prawym klawiszem myszki i wybiesz "kopiuj adres obrazka" (jeśli masz po angielsku to będzie napisane "Copy Link Address")
3.Wstaw tak jak zdjecie tzn.
np. (obrazek pokaże się gdy usuniesz gwiazdke przed [/img]
Mam nadzieje że pomogłam.
Pozdrawiam
Marta
Co do twoich niby to "tyłów" takie rzeczy łatwo sie robi.
1.Wpisz w google np.gify urodzinowe albo emotikony z urodzin
2.Jak juz upatrzysz sobie któryś to kliknij na niego prawym klawiszem myszki i wybiesz "kopiuj adres obrazka" (jeśli masz po angielsku to będzie napisane "Copy Link Address")
3.Wstaw tak jak zdjecie tzn.
np. (obrazek pokaże się gdy usuniesz gwiazdke przed [/img]
Mam nadzieje że pomogłam.
Pozdrawiam
Marta
- Asik L&L&L
Dzięki Marta za podpowiedź. Jak będzie okazja, aby takie cacko stworzyć to spróbuję to uczynić. Pozdrawiam .
Żaden problem. Gdybyś mogła podać tu swój adres e-mail to przesłałabym ci kilka fajnych obrazkówAsik L&L&L pisze:Dzięki Marta za podpowiedź. Jak będzie okazja, aby takie cacko stworzyć to spróbuję to uczynić. Pozdrawiam .
- Asik L&L&L
Wolałabym Wysłać Ci prywatną wiadomość, ale na tam forum chyba nie można. A z resztą Tyn widniejesz jako gość więc tym bardziej jest problem.
Ja jestem tym gościem. Właśnie sie zarejestrowałam. Jeśli chcesz moge ci troche przesłać na priva albo podaj e-maila.Asik L&L&L pisze:Wolałabym Wysłać Ci prywatną wiadomość, ale na tam forum chyba nie można. A z resztą Tyn widniejesz jako gość więc tym bardziej jest problem.
Teraz można spytać . Tajemniczym gościem składającym życzenia jestem ja. Pozdrawiam
Marta
- Asik L&L&L
Na reszcie się ujawniłaś. Na pw podam Ci mojego maila.
-
- Informacje
-