Tak myśle, że kiedyś trzeba się ujawnić. Pozdrawiam wszystkich ujawnioych i nieujawnionych forumowiczów.
EDIT:Czekam na wiadomość z adresem e-mail.
***URODZINKI POLCI ***
Niestety w porę tego nie przeczytałamDośka@ pisze:może byśmy tu wpisali daty urodzin swoich kotków.Moglibyśmy wtedy je świętować tak jak Polcia. To może ja zacznę
MIKA- 20 sierpień 2007
Droga Mikożycze Ci wszystkiego co najlepsze.
Abyś jadła swoją ulubioną karmę
Abyś załatwiała się tylkow kuwecie
Abyś nie odrzucała nawet tych najtańszych zabawek
Abyś omijała najcenniejsze pamiątki
I abyś była zdrowa(bo pańcia może świra dostać od worzenia cie do weta )
Wszystkiego najlepszego Mikusiu!
Wszystkiego najlepszego
mój kocurek to niestety znajda więc dokładnie nie ma daty jego urodzinek ale na pewno jest z czerwca...
'ku pamięci' - pewnie chodzi o rocznicę śmierci [*] - takie coś na pewno by się przydało bo przecież zawsze pamięta się o swoich bliskich, czy to ludziach czy zwierzętach...
mój kocurek to niestety znajda więc dokładnie nie ma daty jego urodzinek ale na pewno jest z czerwca...
'ku pamięci' - pewnie chodzi o rocznicę śmierci [*] - takie coś na pewno by się przydało bo przecież zawsze pamięta się o swoich bliskich, czy to ludziach czy zwierzętach...
Ja znalazłam tylko toIza-Erin pisze:Pysia - 20.07.2006
Pucuś - 13.04.2007
Ptyś - 18.06.2007
Pumuś - 5.12.2007
EDIT:Czy jeśli możnaby było to ktoś na pw mógłby napisać mi przynajmnie jakis ogólny zarys tej ''nieprzyjemnej sprawy''(oczywiście jeśli można, bo jak nie to ja nie naciskam)
- Kasia i Maniuś
Dziś mój drugi kociak wchodzi w wiek 2 latka (ponieważ nie wiem dokładnie kiedy, to taka datę ustaliłam), a za 3 tygodnie minie rok jak jest u mnie.
Wszystkiego najlepszego Tifuniu
- Kasia i Maniuś
Dziękujemy wszystkim za życzenia
Takie życzenia przydałyby się Mańkowi
Marti :) pisze:tylko do kuwety sikała
Takie życzenia przydałyby się Mańkowi
-
- Informacje
-