Szkoda tylko, że nie spotkałam nikogo z naszych..

A co do mojej Perełki, to urodą wcale nie ustępuje tym rasowym pięknościom i wg mnie nadal jest najpiękniejszym kotkiem na świecie!

Cytat z wątku Tamii o usg u kotaATA pisze:.....Byłam dzisiaj na Wystawie Kotów i stwierdziłam, że urodą Fiodor wcale nie ustępuje rasowcom i naprawdę mogę być z niego dumna. Tak zresztą jak większość szczęśliwych posiadaczy dachowców, bo dla nas nasze futra i tak zawsze będą najpiękniejsze![]()
Ojj tak!ATA pisze:Cytat z wątku Tamii o usg u kotaATA pisze:.....Byłam dzisiaj na Wystawie Kotów i stwierdziłam, że urodą Fiodor wcale nie ustępuje rasowcom i naprawdę mogę być z niego dumna. Tak zresztą jak większość szczęśliwych posiadaczy dachowców, bo dla nas nasze futra i tak zawsze będą najpiękniejsze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I co, nie napisałam prawdy?
![]()
![]()
![]()
Ja spotkałam naszą forumową Sylwię (oczywiście jej syberyjska Johanka była wczoraj najpiękniejsza
), a poza tym nikogo. Specjalnie kupiłam na wystawie ślicznego pluszowego rudzielca jako znak rozpoznawczy, ale nic to nie dało
Zresztą bez umówienia się w konkretnym miejscu i czasie szanse były naprawdę niewielkie. Może następnym razem....
OK - napiszę na GG (mój ne 2153539) i mam zwyczaj się podpisywać, więc nie będzie problemu z identyfikacjąkiweron pisze:ja umieściłam tą galerię na swoim osobistym serwerze. Jeśli chcesz, to możemy się umówić, że spakujesz swoje fotki w winzipa albo winrara, i mi prześlesz emailem albo umiescisz na którymś z serwerów, jesli takowy masz, a ja po ściągnięciu ich na swój komputer, dołącze je do galerii z dopiskiem, iż są to zdjęcia Twojego autorstwa. Szczegóły w PW albo gg 1672567 (jak będziesz pisać, odrazu się przedstaw bo nieznajomym nie odpisuje)pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości