Wystawa kotów w Krakowie

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

10 czerwca 2007, 18:31

Byłam, widziałam i jestem zauroczona taką ilością kocich piękności! :D :D
Szkoda tylko, że nie spotkałam nikogo z naszych.. :( Cóż, życie....

A co do mojej Perełki, to urodą wcale nie ustępuje tym rasowym pięknościom i wg mnie nadal jest najpiękniejszym kotkiem na świecie! :lol: :lol:
ATA

10 czerwca 2007, 18:43

ATA pisze:.....Byłam dzisiaj na Wystawie Kotów i stwierdziłam, że urodą Fiodor wcale nie ustępuje rasowcom i naprawdę mogę być z niego dumna. Tak zresztą jak większość szczęśliwych posiadaczy dachowców, bo dla nas nasze futra i tak zawsze będą najpiękniejsze :lol:
Cytat z wątku Tamii o usg u kota :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: I co, nie napisałam prawdy? :lol: :lol: :lol: :lol: Ja spotkałam naszą forumową Sylwię (oczywiście jej syberyjska Johanka była wczoraj najpiękniejsza :D ), a poza tym nikogo. Specjalnie kupiłam na wystawie ślicznego pluszowego rudzielca jako znak rozpoznawczy, ale nic to nie dało :( Zresztą bez umówienia się w konkretnym miejscu i czasie szanse były naprawdę niewielkie. Może następnym razem.... :wink:
Awatar użytkownika
kiweron

10 czerwca 2007, 19:37

ja również byłam a moim znakiem rozpoznawczym był aparat fotograficzny w ręku :))))
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

10 czerwca 2007, 21:06

ATA pisze:
ATA pisze:.....Byłam dzisiaj na Wystawie Kotów i stwierdziłam, że urodą Fiodor wcale nie ustępuje rasowcom i naprawdę mogę być z niego dumna. Tak zresztą jak większość szczęśliwych posiadaczy dachowców, bo dla nas nasze futra i tak zawsze będą najpiękniejsze :lol:
Cytat z wątku Tamii o usg u kota :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: I co, nie napisałam prawdy? :lol: :lol: :lol: :lol: Ja spotkałam naszą forumową Sylwię (oczywiście jej syberyjska Johanka była wczoraj najpiękniejsza :D ), a poza tym nikogo. Specjalnie kupiłam na wystawie ślicznego pluszowego rudzielca jako znak rozpoznawczy, ale nic to nie dało :( Zresztą bez umówienia się w konkretnym miejscu i czasie szanse były naprawdę niewielkie. Może następnym razem.... :wink:
Ojj tak! :D Toż to sama prawda! :D Nawet jedna pani, widząc zdjęcie mojej Perełki (byłam w nie wyposażona jako znak rozpoznawczzy :wink: ) namawiała mnie na wystawienie jej! :lol: :lol: Sama wystawiała dachowce, z których jeden zajął 1 miejsce i stwierdziła, że moja niuia ma olbrzymią szansę! :D:D:D

I rzeczywiście masz rację Beatko, że przy takiej masie kotów i ludzi ciężko się natknąć na siebie, gdy nie ma ustalonej konkretnej godziny i miejsca :? Trochę szkoda, bo myslałam, że przynajmniej parę formuowych osób poznam w realu...

Mam całą masę zdjęć i chętnie bym je gdzieś zamieściła, dla tych, którzy nie mogli być na Wystawie, ale nie wiem gdzie mogłabym to zrobić... Ma ktoś jakiś pomysł? :?
Awatar użytkownika
kiweron

10 czerwca 2007, 21:31

co do umieszczania zdjęć z wystawy, proponuję dołączyć je do albumu który znajduje sie pod adresem www.kiweron.efocus.pl/wystawa
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

10 czerwca 2007, 22:12

Bardzo chętnie Weroniko, ale możesz mi powiedzieć (poprowadzić) jak to zrobić? :?
Awatar użytkownika
kiweron

10 czerwca 2007, 22:28

ja umieściłam tą galerię na swoim www. Jeśli chcesz, to możemy się umówić, że spakujesz swoje fotki w winzipa albo winrara, i mi prześlesz emailem a ja dołącze je do galerii z dopiskiem, iż są to zdjęcia Twojego autorstwa.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2010, 19:05 przez kiweron, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

10 czerwca 2007, 23:16

kiweron pisze:ja umieściłam tą galerię na swoim osobistym serwerze. Jeśli chcesz, to możemy się umówić, że spakujesz swoje fotki w winzipa albo winrara, i mi prześlesz emailem albo umiescisz na którymś z serwerów, jesli takowy masz, a ja po ściągnięciu ich na swój komputer, dołącze je do galerii z dopiskiem, iż są to zdjęcia Twojego autorstwa. Szczegóły w PW albo gg 1672567 (jak będziesz pisać, odrazu się przedstaw bo nieznajomym nie odpisuje) :) pozdrawiam
OK - napiszę na GG (mój ne 2153539) i mam zwyczaj się podpisywać, więc nie będzie problemu z identyfikacją :D :wink: . Nie mam niestety serwera, więc zostaje chyba tylko e-mail... :?
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

23 czerwca 2007, 10:57

Weronika (nasz formuowy kiweron) była tak miła, ze na swoim serwerze zamieściła moje fotki z Wystawy Kotów Rasowych w Krakowie 09-10.06.2007 :lol:
Zapraszam wszystkich do obejrzenia, kto nie miał okazji być w tych dniach w Krakowie :D

Dziękuję Ci serdecznie Weroniko, za udostępnienie mi miejsca na swoim prywatnym serwerze! :D
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

23 czerwca 2007, 12:20

A oto link o zdjęć z Wystawy, o którym zapomiałam w poprzednim poscie :oops:

http://kiweron.efocus.pl/wystawa/index4.html
Awatar użytkownika
kiweron

23 czerwca 2007, 12:26

Nie ma sprawy :) Cała przyjemność po mojej stronie :) Również zapraszam.
ODPOWIEDZ
  • Informacje