Życie codzienne naszych futrzaków (radości i smutki)
- Furia i Afera
Takiemu brzuszkowi to trudno się oprzeć! Jakbym tylko mogła to bym go wytarmosiła
Misi wczoraj zrobiłam równie dużo zdjęć, ale nic specjalnego, bo ona nie lubi pozować, a Kocia to urodzony model. Dobbi, chętnie zmieniłabym wystrój na zielony. Wtedy dopiero Kocia by błyszczał Planuję przynajmniej częściowo
No nic nowego. Poza tym ma bardzo urozmaiconą dietę, więc niczego w nadmiarze. Nie mam pojęcia co to. Może tak, po prostu coś go swędziało. Ja tak czasem mam, że mnie w jakimś miejscu, coś zaczyna swędzieć nie wiadomo dlaczego i drapię się prawie do krwi. On bardzo jest przytulaśny ostatnio. Mogło być tak, że posmarowałam czymś ręce, a robię to po każdym zamoczeniu, i zaczęłam go tam drapać. Diabli wiedzą Mam nadzieję, że to zniknie i się nie powtórzy Byleby nie alergia, bo "szukaj igły w stogu siana"
-
Nawet nie wiedziałam ze wątek o takim temacie jest.
Ale same smutki tu na razie
Kocia Ciocia mizia
Zdrowiej malutki żeby Mamusia sie nie martwiła. . .
Ale same smutki tu na razie
Kocia Ciocia mizia
Zdrowiej malutki żeby Mamusia sie nie martwiła. . .
Ojej chłopakowi nie odpuszcza Mam nadzieję, że faktycznie coś go bez powodu swędziało i sobie rozdrapał. Moim się czasem zdarzało A może stoczył z Misią jakąś walkę? Może go złapała w tym miejscu? Koty lubią się właśnie w szyję podgryzać. Trzymam Kciuki za powrót Koci do zdrówka i przesyłam moc głasków obojgu
Kurcze, dobrze nie pamietam Na pewno dostała steryd ( chyba 2 zastrzyki) oraz zalecenie przemywania rivanolem i smarowania mascia antybiotykową coś na tri...( w takich listkach, do kupienia w aptece bez recepty) Wiem,ze bardzo szybko jej przeszło. Ok tygodnia.
Mój nie kazał niczym smarować, żeby było sucho, a steryd prawdopodobnie dostanie jeszcze raz. Kazał go pokazać w piątek, ale zrobię kolejne zdjęcie w dużej rozdzielczości i zawiozę oba, żeby mógł porównać. Nie zamierzam Kocinka jeszcze raz stresować i tak jest taki smutny, biedniutki W końcu uszy leczyłam w Warszawie też na podst. zdjęć, z bardzo dobrym skutkiem Na razie ładnie przysycha i nie swędzi, no lek działa.
-
- Informacje
-