Szczotkowanie

Dyskusje o pielęgnacji kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

21 sierpnia 2006, 20:01

Jasne, że Ci daruję, bo za daleko jesteś :lol: :lol: :lol:
No a Tobie nie uchodzi bić starszyzny , bo ja już nie mamą, a babcią Twą mogłabym być :!: :D :D :D
No prawie.... :lol:

Wróżę Ci Aniu świetlaną przyszłość świetnego weterynarza, no i jestem NAPRAWDĘ pod wrażeniem i wiedzy i polszczyzny i charakteru w tak młodziutkim wieku!!!
Chylę czoło! :D BRAWO!!! :D
ATA

21 sierpnia 2006, 20:21

Ulla pisze:Wróżę Ci Aniu świetlaną przyszłość świetnego weterynarza, no i jestem NAPRAWDĘ pod wrażeniem i wiedzy i polszczyzny i charakteru w tak młodziutkim wieku!!! Chylę czoło! :D BRAWO!!! :D

Uleńko, w pełni się z Tobą zgadzam - nic dodać nic ująć :D I chyba tym razem Ania nie będzie miała pretensji, że mówimy o jej młodym wieku (niektórzy Jej to brzydko wytykali), bo naprawdę jest bardzo obiecującą młodą osóbką :D
PS. Moją córką też mogłaby być. A wnuczką? No prawie..... :wink: :lol: :lol: :lol:
DamaKier
Kontakt:

21 sierpnia 2006, 22:41

Dzięki dziewczyny :oops: :oops: :oops:

Oczywiście ze się nie gniewam, za takie komplementy to się wręcz pogniewać nie wolno :D Na przyszłośc w weterynarii po cichu liczę, choć nie wiem czy się uda. Ciężki to zawód i jak na razie jestes Ula pierwszą osobą, która mi taką pracę proponuje. Jak będzie zobaczymy :D

A z tymi babciami to przesadzacie zapewne :P Prosze się nie postarzać :!: :wink: Aha, i jeszcze mam jedną wątpliwość, bo wy już dorosłe kobiety a ja wam per Ula i ATA rzucam. Nie gniewacie sie? Wypadałoby się zwracać pani Urszulo i pani Beato :oops:
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006, 14:45 przez DamaKier, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania Z

22 sierpnia 2006, 10:12

przeczytałam wszystko i straciłam nadzieje :oops:
myślałam, że Simba kiedyś polubi czesanie, on jest taki persowaty i ma długie futerko
diabełek nienawidzi szczotkowania ani czesania grzebieniem,
ostatnio próbowałam tak go udobruchać szczotką z miękkim włosiem (niemowlęcą szczoteczka)
znowu na mnie nakrzyczał, naprychał, podgryzał i drapał :twisted:
DamaKier
Kontakt:

22 sierpnia 2006, 14:48

Ania Z pisze:znowu na mnie nakrzyczał, naprychał, podgryzał i drapał :twisted:
No i miał chłopak rację :twisted: Niech sobie pańcia nie myśli, że będzie go torturować jakimś czesaniem a on potulnie się na to zgodzi :lol: Co to, to nie :P
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

22 sierpnia 2006, 20:08

DamaKier pisze:A z tymi babciami to przesadzacie zapewne :P Prosze się nie postarzać :!: :wink: Aha, i jeszcze mam jedną wątpliwość, bo wy już dorosłe kobiety a ja wam per Ula i ATA rzucam. Nie gniewacie sie? Wypadałoby się zwracać pani Urszulo i pani Beato :oops:
:lol: :lol: :lol:
Mimo mojego "babcinego" wieku, nie przesadzajmy z tą oficjalną formą :D Jesteśmy przecież na forum, a poza tym - JEDNĄ WIELKĄ KOCIĄ RODZINĄ, a w rodzinie nie uchodzi sobie "paniować" :lol: :lol:

Tak więc w stosunku do mnie nie miej wątpliwości i proszę zwracaj się do mnie tak jak do tej pory, czyli per Ula :D Myślę, że ATA ma takie samo zdanie w tej kwestii jak i ja :D

I trzymam kciuki w wytrwaniu i w dążeniu do osiągnięcia wymarzonego celu życiowego!!! :D
ATA

22 sierpnia 2006, 20:25

Jestem dokładnie tego samego zdania ale pozostawiłam "Babci" Uli (:lol: ) pierwszeństwo w wypowiedzi, bo to był przecież Jej post pochwalny, który ja tylko skwapliwie poparłam :lol: I Aniu wypraszam sobie takie bezosobowe "proszę się nie postarzać" bo to już było tak jakbyś pisała do najstarszych starowinek z Seksmisji :evil::lol: A kciuki też trzymam :D
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

22 sierpnia 2006, 20:37

ATA pisze:I Aniu wypraszam sobie takie bezosobowe "proszę się nie postarzać" bo to już było tak jakbyś pisała do najstarszych starowinek z Seksmisji :evil::lol:
No!! :lol: :lol: :lol:

Czy wszystko już jasne Aniu? :lol: :lol: :lol:
DamaKier
Kontakt:

22 sierpnia 2006, 23:18

Jak słoneczko jasne :lol:
konwalia

23 sierpnia 2006, 02:28

Aniu Z - czy Twój kot Cię "ugniata" łapkami?
Jedna z moich kić pozwala się wyczesać tylko i wyłącznie podczas tych sesji "masażu". Spróbuj - może się uda...
Jeśli kot ma skołtunioną sierść, to szarpanie podczas czesania pewnie go boli. Może lepsza byłaby taka specjalna szczotka, która nie wyrywa włosia.
kropka75

23 sierpnia 2006, 11:11

DamaKier pisze:Jak mniemasz do emerytury mi jeszcze daleko :D 14 wiosen dopiero zaliczyłam.
Że co proszę? :shock: Ty masz 14 lat?? :shock:
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

23 sierpnia 2006, 17:06

Ja też nie mogłam uwierzyć! :D
Szokujące, prawda? :lol: :lol: :lol:
ATA

23 sierpnia 2006, 17:13

To co będzie za 10 lat, kiedy skończy studia :?: :D
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

23 sierpnia 2006, 17:33

Za 10 lat, nasza DamaKier, już jako dr Anna S., wraz z P. Jarkiem będzie rozwiązywała najtrudniejsze problemy na tym forum. :D
...o ile w ogóle będzie chciała z nami laikami gadać! :lol: No może po starej znajomości :lol: :lol:
kropka75

24 sierpnia 2006, 10:27

Ulla pisze:Ja też nie mogłam uwierzyć! :D
Szokujące, prawda? :lol: :lol: :lol:
Jeszcze dzisiaj mam oczy jak Atomówka z Cartoon Network. :lol:
ODPOWIEDZ
  • Informacje