Jaki szampon
- cockermanka
Polecam serię Vulpes, np.O2. U mnie w salonie świetnie się sprawdza u psów alergików.
A co polecicie dla yorka ? mój facet mówi że nasza sunia śmierdzi pachnie poprostu jak pies,a chciałabym by miała zapach który mozna zaakceptować tylko nie jakiś najdroższy,tani lub średniej ceny bo widziałam nawet za 70-90zł
-
na psi zapach polecam szampony z dziegciem. samo zioło śmierdzi okrutnie, szampon także ale po myciu zapach się ulatnia i pies ni śmierdzi psem kosztuje koło 20zł
dziekujeSleepingSun pisze:na psi zapach polecam szampony z dziegciem. samo zioło śmierdzi okrutnie, szampon także ale po myciu zapach się ulatnia i pies ni śmierdzi psem kosztuje koło 20zł
Ja mam tropiclean.
Szampony i odżywki mają delikatne owocowe zapachy.
Nie czuć ich mocno później na wykąpanym psie, nie przeszkadzają mu a świetnie maskują wszystkie przykre zapachy.
Ale to, że pies 'śmierdzi psem' zależy w bardzo dużej mierze od diety niestety.
I szamponem niewiele zdziałamy.
Szampony i odżywki mają delikatne owocowe zapachy.
Nie czuć ich mocno później na wykąpanym psie, nie przeszkadzają mu a świetnie maskują wszystkie przykre zapachy.
Ale to, że pies 'śmierdzi psem' zależy w bardzo dużej mierze od diety niestety.
I szamponem niewiele zdziałamy.
-
Jeżeli mówimy tu o szkodliwości produktów "szamponów" to moim zdaniem jeżeli człowiek może używać szamponu do włosów to i piesek również...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio się zastanawiałam w czym moje kąpać. Lądują w wannie zazwyczaj jak chcą zmienić swój zapach i wybierają linie perfum "ludzkie odchody", bądź bogatą w ofertę linie o zapachu rozkładających się zwierząt. Myślałam żeby je raz do roku kąpać z użyciem szamponu, tylko co będzie odpowiednie?
Z czym? dziegciem? co to? Jakaś nazwa firmy na pw?
Obawiam się, że Sheny nic do kąpieli nie zachęci. To istny koszmar! Nie była myta kilka lat bo nikt nie zdołał psa do wanny wsadzić, w tamtym roku Arek cudu dokonał okupionego wielkim fochem
Obawiam się, że Sheny nic do kąpieli nie zachęci. To istny koszmar! Nie była myta kilka lat bo nikt nie zdołał psa do wanny wsadzić, w tamtym roku Arek cudu dokonał okupionego wielkim fochem
-
śmierdzi kiełbachą Kori ma problemy skórne i ''pachnie'' dość specyficznie, to są jedyne szampony, które to niwelują na jakiś czas. jest jeszcze sebovet clean, ma mniej drażniący zapach działa równie dobrze. jakoś bardziej mi spasował jak ten podany przez Dardamell. I zdaję się, że nie nadają się dla przesuszonej psiej skóry, przynajmniej sebovetu jest wersja dla skóry suchej. Z tym, że wetka mówiła, że przy jednorazowym stosowaniu nie ma to znaczenia (my swego czasu używałyśmy co 2 dzień przez tydzień).
-
- Informacje
-