To jest Sułtan ma 13 miesięcy .
A to Fjonka, 3 letnia suczka .
WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
Obydwoje są cuuuuuuudowni
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2008, 18:54 przez bobwoj, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Przedstawiam Toske , jest to moja kochana kruszynka
Tosia przed fryzjerem , czyli jeszcze nie dorwałam nożyczek
Tu już dorwałam nożyczki co widać po kruszynie
Pozdrawiam Basia
Tosia przed fryzjerem , czyli jeszcze nie dorwałam nożyczek
Tu już dorwałam nożyczki co widać po kruszynie
Pozdrawiam Basia
-
[quote="goskaaa"]Wczoraj skończyła rok
Skad ja znam ta dziewczynke Coraz ladniej wyglada
Skad ja znam ta dziewczynke Coraz ladniej wyglada
-
-
Wasze pieski sa śliczne i takie majestatyczne
Moja Toska przy nich wygląda jak pchła
Choć chyba przy dwójce małych dzieci i mieszkaniu niezbyt dużym ,taka kruszynka jest dla nas w sam raz
No i za mientka jestem na takiego pieska jak wasze
Pozdrawiam Basia
Moja Toska przy nich wygląda jak pchła
Choć chyba przy dwójce małych dzieci i mieszkaniu niezbyt dużym ,taka kruszynka jest dla nas w sam raz
No i za mientka jestem na takiego pieska jak wasze
Pozdrawiam Basia
-
Na tej focie wyszla rewelacyjnie. 24 kg to dla niej nie za malo bedzie...?goskaaa pisze:Monia w sezonie- jak się szkoliliśmy to ważyła około 27, teraz pewnie z 28-29- w sumie przy jej 53 cm to nie jest duzo... ale docelowo w sezonie waga 24-max 25 kg...
MAMAMIKIWIKI, dziekujemy za mile slowa Twoja kruszynka ile wazy? Moi sasiedzi tez maja takie malenstwo i jej waga aktualnie wynosi 1 kg (ma 6 miesiecy)
Bede schodzic powoli więc bedziemy obserwowac...tygrysek-lux pisze:Na tej focie wyszla rewelacyjnie. 24 kg to dla niej nie za malo bedzie...?goskaaa pisze:Monia w sezonie- jak się szkoliliśmy to ważyła około 27, teraz pewnie z 28-29- w sumie przy jej 53 cm to nie jest duzo... ale docelowo w sezonie waga 24-max 25 kg...
MAMAMIKIWIKI, dziekujemy za mile slowa Twoja kruszynka ile wazy? Moi sasiedzi tez maja takie malenstwo i jej waga aktualnie wynosi 1 kg (ma 6 miesiecy)
-
tygrysek-lux moja kruszynka na szczęście waży więcej od pieska Twoich sąsiadów
Ma skończone 5 miesięcy i waży 1,5 kg , i mam nadzieje ze jako dorosła będzie ważyć około 2 kg , a może nawet ponad 2 kg
Ma skończone 5 miesięcy i waży 1,5 kg , i mam nadzieje ze jako dorosła będzie ważyć około 2 kg , a może nawet ponad 2 kg
Witam!
Obecnie nie mam mozliwosci wklejenia zdjec swojego pieska,ale podam dwie informacje i mam nadzieje, ze udzielicie mi inf.-moj Cyganek to mieszaniec.Ma 3 i pol miesiaca, wazy (waga z wczoraj) 19kg.Jak myslicie jaka moze byc jego waga, gdy juz "wyrosnie"?
Obecnie nie mam mozliwosci wklejenia zdjec swojego pieska,ale podam dwie informacje i mam nadzieje, ze udzielicie mi inf.-moj Cyganek to mieszaniec.Ma 3 i pol miesiaca, wazy (waga z wczoraj) 19kg.Jak myslicie jaka moze byc jego waga, gdy juz "wyrosnie"?
-
Czy wiadomo jakich ras jest/moze byc to mieszanka? Wiesz, kundelki moga byc roznej wielkosci... jak to kundelkipytajnik pisze:Witam!
A to jest moj Lord- wyzel niemiecki.
-
- Informacje
-