pierwszy pies

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

lukaszlip

21 września 2011, 09:10

Ja tez mam nadzieję że nie będzie głupiał przez to, ale przeczytałem w jednym z poradników, żeby tego nie łączyć. skoro jednak można tego psiaka nauczyć to czemu nie ;) Może sam zacznie rozróżniać że kiedy ma smycz, albo gdy jej nie będzie to ma być przy nodze, a kiedy założę mu szelki to może ciągnąć ;) Tylko wtedy trzeba go nauczyć komend gdzie ma biec, żeby słuchał wszystkiego :)
lukaszlip

21 września 2011, 09:57

Ja tez mam nadzieję że nie będzie głupiał przez to, ale przeczytałem w jednym z poradników, żeby tego nie łączyć, ale skoro można tego psiaka nauczyć to czemu nie ;) Może sam zacznie rozróżniać że jak ma smycz, albo gdy jej nie będzie to ma być przy nodze, a kiedy założę mu szelki to może ciągnąć ;) Tylko wtedy trzeba go nauczyć komend gdzie ma biec, żeby słuchał wszystkiego :)
Gość

21 września 2011, 18:11

Weź pieska ze schroniska , one są takie biedne i spragnione miłości --------- Barbara Borzykowska
"Jeśli kiedyś duma nadmierna
z człowieczeństwa w tobie zagości,
pójdź do schroniska nie chcianych uczuć,
przechowalni niepotrzebnych miłości.

W każdej klatce mieszka ciężka dola.
Między pręty smutek wciska nos.
I na pewno nie załatwia sprawy
wzruszenie ramion, no cóż, taki los.

Może, kiedy tam się wybierzesz,
smutne oczy zawładną twym sercem
i już będzie jedna miłość potrzebna,
jednej stanie się kres poniewierce.

Potem będziesz miał już samą radość:
psa z milionem merdających ogonów.
Iz pewnością szybko się przekonasz,
że to lepsze od fałszywych ukłonów."
Krystyna05

20 grudnia 2011, 20:05

Miałam PON kapitalny przyjaciel.
Atris

23 stycznia 2012, 20:40

lukaszlip pisze:Dokładnie... Tak jak pisałem, bardzo podobają mi się ON-y, od dzieciństwa, (...)
ciekawe i jaka decyzja zapadła ...już trochę czasu minęło więc psiak "JEST" ale jaki???
zybi1

24 stycznia 2012, 00:42

ja tez mam pieska ze schroniska, jest u mnie od 2 miesiecy i stwierdzam ze zrobiłem bardzo dobrze, sprawił iz wszyscy sie o niego troszczymy, zaciesniły sie nasze kontakty rodzinne, tylko teraz musze go nauczyc troszke posłuszenstwa, bo na razie to byl rozpieszczany,
ODPOWIEDZ
  • Informacje