Takie tam różniaste sprawy
O to raban że babus robi awantury na wszystkich forach o psach !Jest trollem .Podszywa się pod różne nicki i robi dzikie awantury podkulając potem swój ogon i biadoląc jaka ona jest pokrzywdzona Prawie zniszczyła swoim trollowaniem watek o stracie psa .Dlatego takim trollom mówimy nie !Wyssie z ciebie krew bez ugryzienia .O to raban .
Moi Drodzy ! przestańmy się wdawać w dyskusję z kimś kto zarejestrował się 3 dni temu na forum i nie zna całej sytuacji .Przestańmy się tłumaczyć jak uczniak przed nauczycielem . Ten gość3 koniecznie chce znów tu robić zamieszanie !Jeżeli mu tak zależy na wiedzy tej pani , to niech szuka jej porad na innych forach , na pewno ją znajdzie .
-
gość03 jak chcesz sobie czytac i rozmawiać o wychowaniu, szkoleniu, żywieniu i chorobach to zapraszam do działów i tematów merytorycznych. To jest temat do pisania o pierdołach, bzdetach i durnoctwach. Nie podoba Ci się ten temat, to go nie czytaj. Nie podoba Ci się całe forum to go również nie czytaj. Proste. To jest temat od dupy maryny, a nie merytoryczny.
A jak chcemy sobie robić raban o jakąś tam osobę to sobie robić będziemy a Tobie nic do tego. Nie rozumiesz i nie musisz rozumieć, bo to nie Twoja sprawa.
A jak chcemy sobie robić raban o jakąś tam osobę to sobie robić będziemy a Tobie nic do tego. Nie rozumiesz i nie musisz rozumieć, bo to nie Twoja sprawa.
Ciekawe , że w dziale żywienia nie ma ani jednego twojego postu, a eleonora jest dla ciebie jedynym autorytetem . Od razu zacząłeś się udzielać w tym temacie, żeby robić burdy ! Nie dajmy się prowokowaćgość3 pisze:Doszłem do wniosku,że ja chyba jestem inny, przeczytałem posty tej eleonory w temacie żywienie,bo mam od niedawna psa i to mnie interesuje i nie znalazłem ani jednego posta w którym ona załazi za skórę.Dziwne to jest bo tam z jej postów można wyczytać ciekawe propozycje suchych karm i inne rzeczy które akurat mi się przydadzą.Piszesz że jej wątki zostały usunięte a w sumie jest ich dużo,więc kurde o co chodzi,co tu jest grane? Mam w głowie mente kaptus!
gość3, nie logował,się by sobie tu o zwierzątkach czytać,tylko w tym wątku jest aktywny.
Gościu 3, wpadnij do mnie na ciasteczko,pomogę chętnie,wariatkowo blisko mam,zaprowadzę Cie i szarlotkę podrzucę.
Brr sztorm,na Helskiej plaży,jak na forum.
Gościu 3, wpadnij do mnie na ciasteczko,pomogę chętnie,wariatkowo blisko mam,zaprowadzę Cie i szarlotkę podrzucę.
Brr sztorm,na Helskiej plaży,jak na forum.
Gdzie byłeś wtedy , żeby zaapelować do tej kobiety .....żeby to ONA DAŁA NAM SPOKÓJ ?!gość3 pisze: Dalibyśta już spokój tej kobicie.
-
uwaga, uwaga! jako głos rozsądku podpowiadam, że to zaczyna przekraczać granice dobrego smaku.
Dziewczęta ,mam pytanie .Zaczęła się plucha i jak sobie radzicie z łapami psów tzn.czy myjecie za każdym porwotem czy jakaś ściereczka czy może są jakies specjalne ściereczki ułatwiające czyszczenie łap ?Ja już wysiadam ,mając kanapowo -łóżkowego .Nigdy nie da się wyczyścić do czysta . nie mówiąc o tym że prawie co tydzień zmieniam pościel bo tyle sierści .
-
są ściereczki z mikrofibry takie bardzo puchate, ze specjalnym wgłębieniem na łapę psa, ale osobiście nie próbowałam. my robimy hop do wanny i płukamy łapy prysznicem. czyli nie tylko my mamy sierściowy problem aktualnie..
to ta szczotka:
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=7356
to ta szczotka:
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=7356
O kurza stopa ,fajne to to ale jakoś nie przemawia do mnie to czyszczenie ubrań tym ?Pomysł można wykorzystać ,mam podobną ściereczkę w chacie to musze zmienić bo na razie mam taki sfatygowany ręczniczek kuchenny .A ściąganie sierści z kanapy tzn ,z narzut to już mnie przerasta ...........krótka sierśc wbija się wszędzie .Kupiłam osobną szczotkę do odkurzacza żebym miała tylko do łózka i odkurzam łóżko odkurzaczem .Dzisiaj zmieniłam pościel i ciekawe kiedy będzie jak w chlewie ...
Aniu ja się pozbywam sierści z narzut zwilżoną gąbeczką do zmywania, ładnie schodzi. A po dworze, ręczniczek i wycieranko do sucha. No potem jeszcze się wyczesze i jest ok. No ale doroczne pranie Neyi mnie czeka... nie znoszę tego.
No też tak kombinuje i jeszcze mokrą gumowa rękawiczką ale chyba dłuższy włos to zbiera się lepiej bo taki krótki sztywny to nie bardzo ....mój jak usłyszy kąpku kąpku to od razu jest pół raza mniejszy i się czołga a jak póżniej wyskoczy już obtarty z wody to tak szaleje że wszystko fruwa w domu ,no i po kąpieli to dopiero kudły wychodzą ,całe kłęby.
-
- Informacje
-