Taaak,a doktor siedzi i swojego 120kg lba zawija w sreberka,na export do ruskichJarek pisze:a np. szuka złota albo narkotyków, a to są wielkie tajemnice. Każdy by chciał aby robił to pierwsze .

Taaak,a doktor siedzi i swojego 120kg lba zawija w sreberka,na export do ruskichJarek pisze:a np. szuka złota albo narkotyków, a to są wielkie tajemnice. Każdy by chciał aby robił to pierwsze .
Anonymous pisze:Jesteś bardzo nieodpowiedziałnym włascicielem... JAk możesz tak postępować... Nie nawidzę takich ludzi... ty sadysto !!!!!!!
ty bezduszna istoto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słowo do "odpowiedzialnego", wysoce "etycznego" Gościa: łatwo jest osądzać, obrażać, umoralniać anonimowo (Gość), tylko szkoda, że brakło Ci odwagi choćby na zarejestrowanie się na tym forum, by odróżnić Cię od pozostałych rzeczywiście przyzwoitych - może jednorazowych - Gości. Przydałoby Ci się odrobinę poczucia humoru, by zauważyć (a przynajmniej wziąć to pod uwagę), że można posłużyć się metaforą, "czarnym humorem" itd., a nie posądzać odrazu o najgorsze intencje. Inna sprawa, że trudno mi wyobrazić sobie tak "szlachetne" podejście do zwierząt, jakim się chwalisz, mając równocześnie tak pogardliwy stosunek do ludzi, tym bardziej gdy się kogoś nie zna. Przykro mi, że musiałem się i ja zniżyć do tego poziomu "oceny" Twojej wypowiedzi, ale poprostu mnie to ruszyło. Idea tego forum jest zupełnie inna: szukamy tu rad, wskazówek, dzielimy się swoimi doświadczeniami i przedmiotem wymiany naszych myśli są nasze zwierzaki, a nie atakowanie siebie na wzajem (jeżeli już ktoś musi to robić to od tego są PW - prywatne wiadomości, a jeśli komuś zależy na dobrym wykorzystaniu tej formy porozumienia, to się zarejestruje). Jednym słowem: bądźmy rozmówcami, a nie sędziami.Anonymous pisze:boze z kad sie biorą tacy ludzie jak ty co? czy ty potrafisz myslec? czy czekasz jak żydzi na pustyni na manne z nieba he? rusz swoją pupe i zajmij sie psem a nie skomlisz na forum.
staszko_i_aras pisze: tak więc jeszcze jestem na drodze do mądrości, ale jak już dojdę do celu, to... dam znać![]()
Pewnie, że wierzę w osiągalność tego celu (już Seneka powiedział: Trzeba całego życia, aby nauczyć się żyć; przemilczałem, że raczej moja klepsydra będzie sygnałem, że być może już osiągnąłem ten cel...).Naprawdę sądzisz, że ten cel jest osiągalny?
Przejawem mądrości jest właśnie świadomość własnej "ograniczoności" - to wyzwala nowe pytania i poszukiwania, czyli rozwój; gorzej, gdybyś doszła do wniosku, że "już wszystko wiesz" - oznaczałoby, że idziesz w przeciwnym kierunku (delikatnie mówiąc). Takie spojrzenie więc powinno Cię nastroić optymistycznieJa im więcej doświadczeń zdobywam, im dłużej się uczę tym wyraźniej zdaję sobie sprawę z własnej niewiedzy i istnienia szeregu ograniczeń.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości