Porcja wczorajszych zdjęć
I tak jestem od Ciebie większy
Fotki naszych Pupili, cz.3
Dziękujemy za komplementy Ja też jestem zachwycona, a swojego męża nie poznaję Nie przeszkadzało mu nawet to, że drugiej nocy mały zapomniał iść do kuwety i go solidnie podlał w łóżku Wyrywa mi miski z rąk, sprawdza jaka kupka, siusiu Jestem w szoku Sama nie wiem, z czego się na razie bardziej cieszę, z kociaka , czy reakcji męża
M jak MCO
M jak MCO
O! Widzę,ze Rysio to typowy kot . Każdy lubi klawiaturę
Ciesze sie,że z Kocią jest juz w dobrej komitywie. A Miśka? Dalej sie gniewa? Jednak kocury sa bardziej skłonne do porozumień...
Maluszek jest przepiekny!
Beatko, czy masz czas na inne czynnosci poza całowaniem Ryśka? Czy w domu posprzątane, ugotowane?
Ciesze sie,że z Kocią jest juz w dobrej komitywie. A Miśka? Dalej sie gniewa? Jednak kocury sa bardziej skłonne do porozumień...
Beatko, czy masz czas na inne czynnosci poza całowaniem Ryśka? Czy w domu posprzątane, ugotowane?
dziękiSeiti pisze:On jest kochaniutki, taki w sam raz do zacałowania. Słodki maluszek.
Asiu, staram się, choć mały nie odstępuje mnie na krok, jak nie ma męża Z Kocią niby w komitywie, ale jeszcze trochę na dystans. Nie zostawiam ich razem pod moją nieobecność, bo u Koci zabawa zamienia się w polowanie Misia robi coraz większe postępy, ale albo fuczy, albo się zachowuje, jakby wąchała cytrynę. Coś nie może zaakceptować jego zapachu. Ona już taka jest wrażliwa, na wszystko ma odruchy wymiotne Potrzeba jeszcze trochę czasu .asiryś pisze:O! Widzę,ze Rysio to typowy kot . Każdy lubi klawiaturę
Parę dzisiejszych fotek
http://www.garnek.pl/esme63/a
-
- Informacje
-