Tak myśle, że kiedyś trzeba się ujawnić. Pozdrawiam wszystkich ujawnioych i nieujawnionych forumowiczów.
EDIT:Czekam na wiadomość z adresem e-mail.
***URODZINKI POLCI ***
Niestety w porę tego nie przeczytałamDośka@ pisze:może byśmy tu wpisali daty urodzin swoich kotków.Moglibyśmy wtedy je świętowaćtak jak Polcia. To może ja zacznę
MIKA- 20 sierpień 2007

Droga Mikożycze Ci wszystkiego co najlepsze.
Abyś jadła swoją ulubioną karmę
Abyś załatwiała się tylkow kuwecie

Abyś nie odrzucała nawet tych najtańszych zabawek
Abyś omijała najcenniejsze pamiątki
I abyś była zdrowa(bo pańcia może świra dostać od worzenia cie do weta

Wszystkiego najlepszego Mikusiu! 

Wszystkiego najlepszego
mój kocurek to niestety znajda więc dokładnie nie ma daty jego urodzinek ale na pewno jest z czerwca...
'ku pamięci' - pewnie chodzi o rocznicę śmierci [*] - takie coś na pewno by się przydało bo przecież zawsze pamięta się o swoich bliskich, czy to ludziach czy zwierzętach...

mój kocurek to niestety znajda więc dokładnie nie ma daty jego urodzinek ale na pewno jest z czerwca...
'ku pamięci' - pewnie chodzi o rocznicę śmierci [*] - takie coś na pewno by się przydało bo przecież zawsze pamięta się o swoich bliskich, czy to ludziach czy zwierzętach...
Ja znalazłam tylko toIza-Erin pisze:Pysia - 20.07.2006
Pucuś - 13.04.2007
Ptyś - 18.06.2007
Pumuś - 5.12.2007

EDIT:Czy jeśli możnaby było to ktoś na pw mógłby napisać mi przynajmnie jakis ogólny zarys tej ''nieprzyjemnej sprawy''(oczywiście jeśli można, bo jak nie to ja nie naciskam)

- Kasia i Maniuś
Dziś mój drugi kociak wchodzi w wiek 2 latka (ponieważ nie wiem dokładnie kiedy, to taka datę ustaliłam), a za 3 tygodnie minie rok jak jest u mnie.
Wszystkiego najlepszego Tifuniu 

- Kasia i Maniuś
Dziękujemy wszystkim za życzenia
Takie życzenia przydałyby się Mańkowi

Marti :) pisze:tylko do kuwety sikała![]()
Takie życzenia przydałyby się Mańkowi

-
- Informacje
-