Odgrzebuję stary temat - czy jest ktoś na forum, kto jeszcze karmi fish4dogs? Szukam danych o dawkowaniu z aktualnych worków - chciałabym dowiedzieć się, czy na chwilę obecną istnieje jakaś linia tej karmy dla psów dorosłych z takim dawkowaniem, jakie obiecuje polski przedstawiciel na swojej stronie.
Kupiłam już trzykrotnie karmę (w rożnych odstępach czasu) superior adult (małe krokiety) i dawkowanie na worku znacząco odbiega od tego, co widnieje na stronie. Na niekorzyść rzecz jasna. Na workach mojej karmy jest dawkowanie wersji weight control (karma z obniżonym poziomem białka i tłuszczu), dawkowanie ze strony producenta, a nie polskiego przedstawiciela, bo polski przedstawiciel zamieszcza wszędzie te same tabelki. Różnica jest duża. Wg tabel ze strony www mój pies powinien zjadać ok. 140 gram dziennie, wg worka - 215 gram. Pytałam na dogomani ale zjawiła się tylko jedna userka karmiąca f4d, także wersją superior tyle że dla większych psów. Na jej workach też jest to niekorzystne i niezgodne ze stroną dawkowanie. Pozostaje finest, z którego może ewentualnie pochodzą te tabele, bo jeśli nie z niego, to chyba z kosmosu
Może ktoś ma worek fish4dogs finest dla psów dorosłych? Sklepy internetowe podają dawkowanie za stroną producenta - chyba wszędzie jest to samo, czyli nieprawda - przynajmniej jeśli chodzi o superior.