Ja z kolei Mera Dog z jagnięciną nie polecam. Bulek schudł na tej karmie, bardzo łzawiły mu oczy i miał alergiczne zapalenie uszu - odstawiłam - objawy ustąpiły. Bardzo podobną przygodę z tą karmą miała Japanisze.pawelczajka14 pisze:Spróbuj jakiejś karmy z prostym składem z własnego doświadczenia wiem,że karmy holistyczne są słabo przyswajane przez bulwy. Sam jestem właścicielem BF. Oczywiście jeśli Cię stać to zaiwestuj w Troveta z królikiem lub Wolfsbluta z Jagnięciną lub łososiem. Mnie osobiście przy 3 zwierzaków nie stać na tak drogie karmy. Z tańszych masz do wyboru Mera Dog Lamb &Rice lub Bento Kronen Lamb&Rice. Właśnie przyszła dzisiaj do mnie Mera Dog z Jagnięciną. Nie polecam Nutry Nuggets bo mocno uczulała moją Bulwę. Nutra Gold z łososiem lub Baraniną była średnio przyswajana przez mojego Briana. Oczywiście jest jeszcze ogrom innych karm lamb&Rice. Jednak zawierają np kukurydze albo tłuszcz z kurczaka w skladzie więc ich Ci nie zaproponowałem.asiek1985 pisze:Jaką karmę dla alergiczki - buldoga francuskiego polecacie?
Z osobistego doświadczenia mogę polecić Koebersa i Symply jagnięcina z ryżem ( ta najlepiej służy mojemu bulaskowi). A i jeszcze Forza10.