Obcinałem te pazurki - jednak nie jest to takie łatwe - sznaucerek ma owłosione mocno końce nóg, pazurki czarne, nic nie widac. Ze dwa, trzy razy pisnał mi, a więc jednak trochę za blisko - ale generalnie jakos mi to poszło ...

- DZIĘKI za podpowiedzi.
Mój Baxinsky (tzn Bax ....

) był na drugim szczepieniu, a przy okazji było ważonko - od pierwszego szczepienia do tego drugiego (16 dni) przybył z 1.1kg na 1.95kg - toż to 80% !! Czy to napewno miniaturka mi wyrośnie ?! Czy to normalne ze tak procentowo mi rośnie ? Daje mu te ok. 100g karmy (od ok. tygodnia Royal) i 1x twaróg, zadnych witamin - chyba nie przesadzam, a nie wyglada na grubaska ...
BTW - lubie pisac, a więc jeszcze Wam coś napisze ...

Mamy weterynarza hmmm - murzyna, fajny młody gość. Mówi sie u nas, a urosło to wręcz do anegdoty i nie wiem w końcu czy to prawda że:
Kiedyś ktoś przyszedł z małym pieskiem do niego na pierwsze spotkanie z wet, a więc było założenie książeczki psa - wet pyta się jakie imie, a tu właściciel cos kręci, mówi że obojetnie co sie wpisze, ale nasz wet, czarnej hmmm karnacji nalega żeby podał w końcu to imię, więc ten właściciel mówi mu nieśmiało że w domu nalegają zeby był ... Murzynek

(chyba nikogo nie obraziłem ...)