Duże paczki karmy-dobry pomysł?
A ja to co? O mnie już nikt nie pomyśli ...
Ata co Ty dostałaś w tym szpitalu, że taka zgodna jesteśATA pisze:Amiczko, gdzie Ty znajdujesz takie cudeńka??? No śliczności prawdziwe A co do Izuni to też się z Tobą całkowicie zgadzam
Np. tu: http://digilander.libero.it/le.faccine/
Kopiujcie szybko puki się nie dopatrzą
Eee, no nawet jak wytną, to jak się "zacytuje" Twój post powyżej Amiko, to link zostanie
Naprawdę? Nigdy tego nie sprawdzałamBorysek pisze:
Eee, no nawet jak wytną, to jak się "zacytuje" Twój post powyżej Amiko, to link zostanie
Dziekuję, czasem może się taka wiedza przydać.
Dziewczyny, przestańcie z tą pracowitością
Jeśli nawet się udzielam, to mam tu dobrych nauczycieli
I dzięki wielkie za miłe słowa oraz śliczne emotki:)
Amiko, fotki Jusi i Dyzia w Twoim podpisie codziennie sprawiają, że robi mi się ciepło na serduchu. Oni są tacy niesamowici
Jeśli nawet się udzielam, to mam tu dobrych nauczycieli
I dzięki wielkie za miłe słowa oraz śliczne emotki:)
Amiko, fotki Jusi i Dyzia w Twoim podpisie codziennie sprawiają, że robi mi się ciepło na serduchu. Oni są tacy niesamowici
Iza-Erin pisze: Amiko, fotki Jusi i Dyzia w Twoim podpisie codziennie sprawiają, że robi mi się ciepło na serduchu. Oni są tacy niesamowici
No to jesteśmy już dwie w Fun Clubie - to moi ulubieńcy Niedawno dołączył do nich również Twój Ptyś i też z dużą przyjemnością oglądam go w Twoim podpisie . Kocham wszystkie koty, ale szczególną słabość mam do tych bardziej kudłatych
Kochane, dziękuję w imieniu moich KociankówATA pisze:Iza-Erin pisze: Amiko, fotki Jusi i Dyzia w Twoim podpisie codziennie sprawiają, że robi mi się ciepło na serduchu. Oni są tacy niesamowici
No to jesteśmy już dwie w Fun Clubie - to moi ulubieńcy Niedawno dołączył do nich również Twój Ptyś i też z dużą przyjemnością oglądam go w Twoim podpisie . Kocham wszystkie koty, ale szczególną słabość mam do tych bardziej kudłatych
Mnie natomiast bardzo rozczula widok wyluzowanego stadka Izy (cała kanapa nasza....).
Atko, natomiast na Twojej fotce mój ulubiony rudasek jest taki bardzo ... zafrasowany. Nie masz pogodniejszej fotki
Moje stadko i ja pieknie dziękujemy za wszystkie miłe słowa
I czekamy na nowe fotki Fiodorka, Jusi i Dyzia.
ATO, czyżbyś miała skłonność do "hippisów"?
I czekamy na nowe fotki Fiodorka, Jusi i Dyzia.
ATO, czyżbyś miała skłonność do "hippisów"?
-
- Informacje
-