naprawde odchudzająca karma ??
ruch u Kici raczej niemozliwy, bo ja zabawki nie interesuja, a tym bardziej kocimietka ale moze cos da sie wymyslec i ja rozruszac, a karme wlasnie zmniejszam stopniowo-ale jeszcze dopytam mojego weta
4 tygodnie z malymi fifkami, ktore straaaasznie Pole denerwowaly tylko tym ze byly spowodowaly, ze zarysowala sie delikatnie linia talii
oczywiscie karma light czy fit dalej bedzie stosowana
oczywiscie karma light czy fit dalej bedzie stosowana
a ja mam nie dawac zadnych karm light-rozmawialam z moja wet i mam tylko zmniejszyc dawke rc exigent
Od początku to mówię. Zmniejszenie dawki to zawsze najlepsze wyjście.diana pisze:a ja mam nie dawac zadnych karm light-rozmawialam z moja wet i mam tylko zmniejszyc dawke rc exigent
Ale ale... Exigent ma za zadanie pobudzać apetyt. Może więc się zdarzyć, że kot po zjedzeniu swojej porcji nie da Ci żyć z głodu.
Ta karma średnio nadaje się dla kotów, które z apetytem nie mają problemów.
tak, wiem, ze ta rc pobudza apety, ale Kicia ma zmniejszona dawke, poza tym nie zostawiam im na noc i wydzielam, no i obie jedza i tak polowe zalecanej dawki-kuracja ma trwac przez 3 miesiace, czyli jeszcze dwa-a potem bedziemy sie zastanawiac, co dalej-byc moze bede mogla kupic jakies inne jedzonko i dla jednej i dla drugiej, bo Kicia idzie pod koniec sierpnia na sterylke-a moze i Mamba sie niedlugo zalapie, jak bedzie wszystko ok
-
- Informacje
-