Tylko mięso
-
na pewno! Mój kot (3kg) w młodości też był bardzo łowny i odkąd pojawiła się Kori w domu (30kg) to jest przez niego atakowana:( nawet teraz, kiedy Futrzak stracił wzrok skubaniec potrafi psa wywąchać i sobie od czasu na niego zapolować. Teraz już wiem, że wpływ na to miały te wszystkie biedne kurczaki, wróbelki, szczurki i myszki które zjadł na surowo (!) w przeszłości...
Oprócz 3 psów mam też kota w domu i ten łobuziak ustawił sobie 3 molosy i nimi dyryguje i jest najważniejszy na dywanie
Koty mają niesamowite enrgie mocniejsze od psów i ludzi(jestem bioenergoterapeutą) ich moc jest niesamowita,a jak jest pełnia potrafią przechodzić same siebie.To ,ze koty boja się psów to mit który już dawno obaliłem na przykładach swoich zwierząt i innych obserwacjach.
Troche magii Wam wprowadziłem
Koty mają niesamowite enrgie mocniejsze od psów i ludzi(jestem bioenergoterapeutą) ich moc jest niesamowita,a jak jest pełnia potrafią przechodzić same siebie.To ,ze koty boja się psów to mit który już dawno obaliłem na przykładach swoich zwierząt i innych obserwacjach.
Troche magii Wam wprowadziłem
-
no tak, bo Barf jest kompletną dietą więc nie ma potrzeby jej niczym wspomagać.
-
- Informacje
-