Jaka jest najlepsza karma dla cocker spaniela angielskiego ?
Bo planuje kupic albo ON-ka albo cocker spanielka.
Karma dla cocker spaniela angielskiego
-
- Kontakt:
Ale to tak nie ma ze naj...karma dla spaniela, ponieważ co inny pies to inny gust ..
Najpierw się zdecyduj - czy bierzesz ONka - czy cockera...
coś mi się widzi, że mało wiesz o tych rasach. Bardzo się różnią i charakterem, i wymaganiami względem przyszłego piekuna, i psimi potrzebami.
Proponuję, byś najpierw dobrze zastanowiła się czego oczekujesz od psa i co mozesz mu zaoferować - a sprawa karmy, to rzecz przyszlości . . .
coś mi się widzi, że mało wiesz o tych rasach. Bardzo się różnią i charakterem, i wymaganiami względem przyszłego piekuna, i psimi potrzebami.
Proponuję, byś najpierw dobrze zastanowiła się czego oczekujesz od psa i co mozesz mu zaoferować - a sprawa karmy, to rzecz przyszlości . . .
Witam.Nie tak dawno bo 29.06.2007 pytałaś ludzi ,robiąc ankietę jaka jest najlepsza karma dla Owczarka ?Parę mądrych osób próbowało podzielić się z Tobą swoimi doświadczeniami i starali Ci się uczciwie pomóc!A dziś znowu zadajesz te pytanie tylko,że dla spaniela lub dla ON-KA lub nie wiem jeszcze kogo.Nie wyciągnęłas wniosków z pierwszych postów?CHyba,że masz wakacje i się nudzisz?Dziewczyny(kobiety)próbują nawiązać z Tobą dialog,ale Ty mósisz się zdecydować ,czego Ty naprawdę chcesz!Pozdrawiam i bez urazy.
Szkoda tylko,że mama się uparła na Spaniela.Z takim ONKIEM to nawet na spacer bezpieczniej wyjść,a czasy teraz dośc niespokojne.Może nie każdemu się spodobała moja wypowiedż ale taka prawda!Ja jestem zdania ,że jeżeli już mamy wybrac psa trochę większego to warto ,żeby można bylo na niego liczyć w różnych sytuacjach.Nie mówię tu o psach bestiach,ale pies to pies i charakter powinien miec.[/url]
Zapraszam na forum spanieli : www.spaniele.pl , poczytaj, dowiedz się czegokolwiek o tych psach i zdecyduj.
Wiesz ile taki spaniel ruchu potrzebuje? Wiesz,że o sierść spaniela trzeba dbać? strzyc, trymowac, czesać codziennie?
Wiesz ile taki spaniel ruchu potrzebuje? Wiesz,że o sierść spaniela trzeba dbać? strzyc, trymowac, czesać codziennie?
Powinnas mamie przedstawić sprawę pielęgnacji,tu dziewczyny dobrze doradzają,ja też ,ale to Wasz wybór domowników!Ja nie wiem dlaczego miałabyś problem z wyjściem na dwór z owczarkiem?Ja osobiście bardzo bym się cieszył,gdyby Moje dziecko wybrało ONKA a nie Spanielka.Może jako facet patrzę na to trochę z innego punktu widzenia.Osobiscie mamy w domu Tosę,FILę,I Wyżełka,dlatego bym wybrał ONKA.Naprawdę dobrze się zastanów nad wyborem,bo psy to nie przytulanki na chwilę,będziesz miała dużo radości ,ale przyjdą i kłopoty(oby nie)