oj nie nie, takie króciutkie spacery odpadają, bo by się zapłakała i obraziła na śmierć (nie jestem jedyną osobą która zabiera ją na spacery)...krótkie spacery w złą pogodę to 15-30 min a czasem i więcej...zależy od tego jaką trasę obierzemy, jak do lasu w ładną pogodę to min 2h nas niema w porywach do 6h gdy jest ciepło i idziemy na grzyby(w zimę to bym chyba zamarzła powyżej 2h, a jej odmroziłoby łapy) do zoologicznego i weterynarza mam prawie 3km w obie strony więc biorę smycz i heya, ona się przeluftuje a ja zaoszczędzę na biletach (i będzie na jakiś smakołyk, ostatnim razem wyglądałyśmy jak dziadki mrozy bo się wybrałyśmy w marznący deszcz i wszyscy robili balet na lodzie), sunia ma mniej więcej 3,5 roku. Co do tych nutra nuggets i farminy sprawdziłam po ile sprzedają duże worki i myślałam, że skoro je polecasz oddzielnie na przyszłość to będą w jakichś cenach min 170-190 za worek...też jestem z tych osób które wolą wyłożyć na swoją pociechę, niż kupić sobie jakiś frykas, ale te dwie firmy miałyby jeszcze szanse zaistnieć w jej jadłospisie, gdyż mieszczą się w przedziale 160 zł...tylko jeszcze pytanie które opcje w tych dwóch adult, maintenance, professional, sensitive? to by było jeszcze pomocne