Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
-
Trochę mi niezręcznie to pisać i to na tym forum,ale ja niestety też zawiodłam się na krakvecie, no i mimo że kiedyś kupowałam u nich zmuszona byłam zmienić sklep.
-
może napiszecie coś więcej, bo osobiście jestem bardzo ciekawa w czym zawinili...jeśli nie tu to na privie
-
Na wyszukiwarce wpisz "opinie o krakvecie" to Ci wiele wyjaśni,a najgorsze jest to że nie we wszystkim, ale w wielu opisanych przypadkach mają rację.
Takie opinie można wypisywac o kazdym sklepie internetowym,gdyby była tragedia to by nie mieli tylu klientów.barbarasz49 pisze:Na wyszukiwarce wpisz "opinie o krakvecie" to Ci wiele wyjaśni,a najgorsze jest to że nie we wszystkim, ale w wielu opisanych przypadkach mają rację.
Poza tym ceny mają konkurencyjne a ludzie potrzebuja niskich cen.
Zobacz na niemiecki zooplus ja na swoim przykładzie moge powiedziec,że tez potrafią mieć bałagan przysłąli mi przesyłkę klienta z Londynu a na moją czekałem 18 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Napisali przepraszam i dali 5% rabatu dla mnie to absurd.
Nikt nikogo nie zmusza do kupowania w Krakvecie,jest ogromny wybór sklepów ,tylko czy lepszych?
-
Tak złe o opinie można pisać o każdym sklepie internetowym,ale zawsze są jakieś proporcje między złymi a dobrymi opiniami.
Tak złych jak ma krakvet, nie ma żaden inny sklep, a wręcz przeciwnie. Kupowałam w krakvecie ale niestety zraziłam się kilkoma sytuacjami: po pierwsze: dostałam karmę w uszkodzonym worku,po drugie: dostałam towar po około dziesięciu dniach bo jakoby czekali na dostawę jednego produktu,który zamówiłam chodziło chyba o krążki mięsne Maced,po trzecie: jedna z karm miała jeszcze tylko miesiąc gwarancji na szczęście zdążyłam zużyć go w ciągu miesiąca,po czwarte: dodzwonienie się do konsultanta graniczy z cudem,a i tak jak się uda, ciężko doradzić przy zakupie czegokolwiek bo osoba odbierająca telefon sprawia wrażenie niedoinformowanej,po piąte: dlaczego na stronie internetowej nie jest zaznaczone że danego towaru chwilowo nie ma na magazynie,po szóste: dlaczego rabat wynosi 3% jeżeli w innym sklepie oferują 5%,po siódme: ( tu akurat może sytuacja się zmieniła bo ostatni towar w krakvecie zamawiałam ponad pół roku temu) dlaczego nie można płacić kartą kredytową ? Czy te argumenty są wystarczające?
Tak złych jak ma krakvet, nie ma żaden inny sklep, a wręcz przeciwnie. Kupowałam w krakvecie ale niestety zraziłam się kilkoma sytuacjami: po pierwsze: dostałam karmę w uszkodzonym worku,po drugie: dostałam towar po około dziesięciu dniach bo jakoby czekali na dostawę jednego produktu,który zamówiłam chodziło chyba o krążki mięsne Maced,po trzecie: jedna z karm miała jeszcze tylko miesiąc gwarancji na szczęście zdążyłam zużyć go w ciągu miesiąca,po czwarte: dodzwonienie się do konsultanta graniczy z cudem,a i tak jak się uda, ciężko doradzić przy zakupie czegokolwiek bo osoba odbierająca telefon sprawia wrażenie niedoinformowanej,po piąte: dlaczego na stronie internetowej nie jest zaznaczone że danego towaru chwilowo nie ma na magazynie,po szóste: dlaczego rabat wynosi 3% jeżeli w innym sklepie oferują 5%,po siódme: ( tu akurat może sytuacja się zmieniła bo ostatni towar w krakvecie zamawiałam ponad pół roku temu) dlaczego nie można płacić kartą kredytową ? Czy te argumenty są wystarczające?
Mam złe zdanie o zooplusie ! Mają beznadziejnego kuriera - w moim przypadku od przejęcia przesyłki przez kuriera do momentu doręczenia upłynął tydzień ! Nagroda za opóźnienie 5% rabatu .Zresztą opinie o firmie kurierskiej GLS mówią same za siebie http://szybkiepaczki.pl/opinie-19/gls-poland.htm
-
GLS to firma,która działa nie terenie całej Polski i nie tylko i nie jest podporządkowana np.zooplusowi. Oni korzystają akurat z jej usług. Na terenie Śląska kurier przywozi paczkę bardzo szybko do 2-3 dni i nawet jak nikogo nie ma w domu to zostawia ją upoważnionym przeze mnie sąsiadom.
-
Szczerze mówiąc trochę ten temat sprowokowałeś zadając wyżej pytanie czy są sklepy lepsze od krakvetu. Niestety są, ale chyba rzeczywiście bezpieczniej wrócić do tematu "Najlepsza karma".
-
Na tym forum nie tylko ja wypowiedziałam opinie o krakvecie, jest na pozostałych tematach wpis pod tytułem " Do obsługi klientów sklepu krakvet" chyba go zauważyłeś więc nie uważasz że coś jest na rzeczy? Robercie chyba Ciebie obowiązuje jakiś obiektywizm?
-
Nie bardzo bo chyba go skasowałeś,bo jakos nie potrafie go znaleźć, a tam był ciekawy post mme.
W każdym sklepie mogą się trafić wpadki. Ja ostatnio przy zamówieniu z zooplusa otrzymałem otwartą karmę, ale podejście pracowników było bardzo miłe, otrzymałem rekompensatę kwotową w wysokości połowy ceny karmy. W Krakvecie podobne wpadki zdarzały się częściej, niesmak pozostał i w sumie nadal tu kupuję, ale rzadziej i głównie suplementy, bo karm i tak nie mają tych, które mnie interesują. Ok ok już koniec tego niepotrzebnego tematu nie w temacie