Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
witam,jaka karmę Panie Robercie polecił by Pan dla dorosłego dużego psa,sprawdzoną ,bez tych wszystkich sztucznych konserwantów,z przyzwoitą ilością mięsa,najlepiej bez kurczaka,taka która służy większości psiakom i którą sam Pan by swojemu zwierzakowi bez wahania dawał.W tym ogromie informacji na temat składów ,firm ,ktoś kto nie zna się na tym tak jak ja,nie jest w stanie wybrać niczego dobrego.do tej pory sugerowałam się opiniami znajomych,ale jak na razie nie trafiłam na taką która by w pełni służyła mojemu psu.z góry dziękuję.
Dzieńdoberek
Mam pytanie, otóż: czy Josera Festival będzie dobrą karmą dla psa bardzo wybrednego, lecz z uczuleniem na kurczaka ?
Pozdrawiam.
Mam pytanie, otóż: czy Josera Festival będzie dobrą karmą dla psa bardzo wybrednego, lecz z uczuleniem na kurczaka ?
Pozdrawiam.
A Taste of the Wild łososiowy polecacie? Muszę kupić jakąs karmę dla psa 6 kg. Teraz dostaje RC, ale czytam tuta, że nie jest zbyt dobra.
Witam.Mam 9-więcio tygodniowego berneńczyka.Hodowca i weterynarz zachęcili nas do kupienia dość drogiej karmy Royal Canin ...nie wiem czy to dobry wybór.Naczytałam się o tej karmie różnych niepochlebnych opinii i nie wiem czy dawać ją nadal.Jaka karma byłaby dobra dla małego berneńczyka?
Nie kupuj tego badziewia. Wet zapewne ma swój gabinet oklejony plakatami Royal Canin ( jak dużo wetów ) i dostaje kasę za reklamę itd. A co do karmy zapewne wypowie się p. Robert, człowiek znający się na rzeczy i poleci Ci coś wartościowego. Pozdrawiam.
Zawsze jest trudno doradzić coś idealnego,natomiast ja proponuje Ci karmy dobrej jakości w dobrej cenie http://www.krakvet.pl/brit-care-junior- ... 11176.html ewentualnie karma http://www.krakvet.pl/nutra-gold-breede ... 18697.html obydwu przypadkach karma bez pszenicy, syntetycznych,barwników i sztucznych dodatków smakowych .Spore ilości mięsa .
-
- Informacje
-