Trochę prawdy o marketingowych zagraniach speców od karm.
BARF juz tez, dawno temu byl przereklamowany przez dostawcow zywnosci do hipermarketów
jest dylemat, jak tu teraz kupic cos co nie jest reklamowane??
jest dylemat, jak tu teraz kupic cos co nie jest reklamowane??
Nie rozmawiaj Tadziu z gnojem (tekst z psów)jakby ktoś nie wiedział
Natomiast tu idealie pasuje,zamieniając z gnojem na gościem!!!!!
Najlepiej być całe życie anonimowym gościem,niech inni się starają a ja będę krytykował!!!!!!!!!!!!!
Natomiast tu idealie pasuje,zamieniając z gnojem na gościem!!!!!
Najlepiej być całe życie anonimowym gościem,niech inni się starają a ja będę krytykował!!!!!!!!!!!!!
przypominam Panowie o elementarnych zasadach kultury!
- staszko_i_aras
- Kontakt:
Czasami trzeba cenić odwagę za bycie tylko gościem/anonimowym (przynajmniej nie ukrywa swej anonimowości), niż być anonimowym, a ukrywać się pod sezonowo zmienianymi tzw. "stałymi nickami" i udawać otwartego odważniaka. Tylko tę drugą postawę zalicza się do hipokryzji... więc różnie to bywaRobert Alka pisze:Najlepiej być całe życie anonimowym gościem,niech inni się starają a ja będę krytykował!
PS. A propo's... pozdrawiam Owczarza/iwasikowskiego/leszkapw/...i kim tam już nie byłeś
troche ten atak na "GOŚCIA" wyglada mi na brak argumentów do dyskusji, sorry ze pytam. ale czasy PRL'u juz sie jakis czas temu skonczyly i pytac lub sadzic co zechce moze KAŻDY.
a tu panowie Owczarz i kolega chca tu wszystkich zaraz legitymowac ...
pytanie po co? mam tracic chwile i sie zalogowac? PO CO? dlatego ze ktos tak chce? chce mnie zmusic ? obraza sie i nie bedzie odpowiadal? lub odpowida ale jakos niepotrzebnie agresywnie, mowi "gnoju" , a posty GOSCIA byly raczej neutralne emocjonalnie, same pytania i otwarte spostrzezenia do wymiany dyskusji.... Moze nie tu nie wolo dyskutować?
cóż, myslalem ze jest to otwarte forum, na którym mozna sie wymieniac pogladami. Co jest o wiele bardziej interesujace a KONIECZNOSC wymyslania nicka bo tak ktos chce ??? WHY
i na marginesie:
Powiedzcie mi panowie to prawda ze mieliscie tu juz kilka osobowości?
Powiedzcie skad w was takie zacietrzewienie?
zastanowcie sie nad swoim obiektywizmem
a tu panowie Owczarz i kolega chca tu wszystkich zaraz legitymowac ...
pytanie po co? mam tracic chwile i sie zalogowac? PO CO? dlatego ze ktos tak chce? chce mnie zmusic ? obraza sie i nie bedzie odpowiadal? lub odpowida ale jakos niepotrzebnie agresywnie, mowi "gnoju" , a posty GOSCIA byly raczej neutralne emocjonalnie, same pytania i otwarte spostrzezenia do wymiany dyskusji.... Moze nie tu nie wolo dyskutować?
cóż, myslalem ze jest to otwarte forum, na którym mozna sie wymieniac pogladami. Co jest o wiele bardziej interesujace a KONIECZNOSC wymyslania nicka bo tak ktos chce ??? WHY
i na marginesie:
Powiedzcie mi panowie to prawda ze mieliscie tu juz kilka osobowości?
Powiedzcie skad w was takie zacietrzewienie?
zastanowcie sie nad swoim obiektywizmem
dyskusja nie związana z tematem skutkować będzie zamknięciem tematu.
Acana Była dobra --jako pierwsza a może nielicznych osób w Polsce ją stosowałam.nikt jej nie znał nigdzie jej nie było....i wtedy ta karma była ok.... jakos sie stalo ,że acana weszła do naszego kraju stała sie modna ...no i sie posuła .ACANą delux-kiedys a obesnie -sport leczylam biegunki.... teraz po niej miałam biegunki... i juz jej nie kupuję. sprowadałam ja od importra z Czech ale od pewnego czasu mocno sie popsuła i juz po nia nie jeżdżę.....nie polecam!
-
- Informacje
-