Promon Vet - podawane przed sterylizacją (do dr Jarka)
-
Dziś już zjadła całą saszetkę mokrej karmy, podzieloną na śniadanko i obiad. Trzeba w takim razie jakieś mięsko na kolację może jej wyjąć z zamrażalki Właśnie tak myślałam, że suchego się nie powinno podawać ze względu na kupkę i ciśnięcie
-
Chyba się znajdzie trochę jogurtu naturalnego, zaraz nawet wyjmę z lodówki, żeby się podgrzał. Rozumiem, że mięsko z kurczaka mogę śmiało dać?
-
Ale mimo wszystko dziękuję za wszystkie porady, na pewno mi się przydadzą. Lecę wyciągnąć jogurt i mięsko
-
Właśnie wróciłam od weterynarza. Dostała dwa zastrzyki, a lekarz powiedział, że rana ładnie się goi i w przyszłą sobotę zdjęcie szwów. Nadal nie podaję jej suchej karmy.
-
Mokre bardzo lubi także żadna to dla niej katorga Dostała na podwieczorek troszkę jogurtu naturalnego, a później kurczaczka i była bardzo zadowolona. Dziś rano też był kurczaczek. Yuki robi tylko siusiu z tego co zauważyłam, kupki jeszcze od czasu sterylizacji nie było.
-
Zobaczymy, jak na razie tylko siusiu jest, dobrze, ze w kuwecie
Mam pytanie, nie orientujecie się może co za zastrzyki dostało moje kocię podczas sterylizacji i dziś? Nie mogę się doczytać, czysta babska ciekawość mnie kusi
Mam pytanie, nie orientujecie się może co za zastrzyki dostało moje kocię podczas sterylizacji i dziś? Nie mogę się doczytać, czysta babska ciekawość mnie kusi
Ach, Ci lekarze
Nie sposób odczytać nazwy leków . Mysle, że jeden z nich do narkozy, inny moze przeciwzapalny, na pewno jakis antybiotyk, przeciwbólowy... I bądź tu mądry
Yuki wygląda bardzo dobrze I taka okrąglutka... ( kupka sie pewnie gromadzi )
Nie sposób odczytać nazwy leków . Mysle, że jeden z nich do narkozy, inny moze przeciwzapalny, na pewno jakis antybiotyk, przeciwbólowy... I bądź tu mądry
Yuki wygląda bardzo dobrze I taka okrąglutka... ( kupka sie pewnie gromadzi )
-
Haha, no to pewnie kupka Zastanawiam się co jej dać na kolację. Pewnie jakąś puszeczkę mokrą albo saszetkę dostanie. I może się w końcu wykupka
-
Właśnie był pierwszy bobek, więc nieco wcześniej niż mówiłaś Asiryś
Kurczę przegrałam
A tak naprawdę bardzo sie ciesze! To znak że układ pokarmowy wraca do pełnej sprawności ( narkoza zaburzała perystaltyke jelit)
Niniejszym ogłaszam : Yuki doskonale poradziła sobie z trudami operacji Silna z niej dziewczyna
A tak naprawdę bardzo sie ciesze! To znak że układ pokarmowy wraca do pełnej sprawności ( narkoza zaburzała perystaltyke jelit)
Niniejszym ogłaszam : Yuki doskonale poradziła sobie z trudami operacji Silna z niej dziewczyna
-
- Informacje
-