haha ja przyznam bez bicia, że bardziej niż mąż rozpuszczam koty może dlatego myślą, że jeśli o mnie chodzi to na więcej mogą sobie pozwolić i stąd te zaczepkiCobraWro pisze:czyli koty mają respekt dla facetów, a kobiety to zabawki ?
Chica - kotka maine coon i Fox - psiak husky
U nas sniadania tylko w kocim towarzystwie. Dziewczyny nie zawsze przychodzą. Helga nie przychodzi żebrać, tylko domagać się głasków. Hans ładuje się na kolana i próbuje coś ukraść z talerza. Erwin głośno opowiada jaki jest głodny.
Kotka rzeczywiscie duża. Niemal jak dwa moje koty
Piękna z niej dama. A jak kontakt z aparatem łapie - modelka.
Taki gastronom-gawędziarzzoltazaba pisze:U nas sniadania tylko w kocim towarzystwie. Dziewczyny nie zawsze przychodzą. Helga nie przychodzi żebrać, tylko domagać się głasków. Hans ładuje się na kolana i próbuje coś ukraść z talerza. Erwin głośno opowiada jaki jest głodny.
Michał może jest to związane z wymianą zębów? U mnie Jack też cały czas coś gryzie i muszę go przeganiać Podgryza zabawki mojego dziecka a ostatnio dobrał się do linki hamulcowej w rowerze dobrze, że kabli nie rusza Widziałam , że w sklepach są gryzaki dla kotów i zastanawiałam się czy by mu nie kupić
no ciekawe .. kocimiętka w prawdzie na Chice nie działa (olewa ją totalnie), ale muszę nad tym pomyśleć.. zastanawiałem się nad typowymi gumowymi gryzakami takimi jak dla psów są, bo bardziej odpowiednie mi się to wydaje
to teraz stwierdzam, że Chica to nie kot ... ona woli bawić się piłką (ma taką fajną jedną twardą a jedną taką gąbczastą) niz myszami ...
jutro się do zoologicznego jakiegoś wybiorę i zobaczę co maja w ofercie... w sumie MCO ma większą szczękę niż jorki czy inne psy na baterie takiej wielkości
jutro się do zoologicznego jakiegoś wybiorę i zobaczę co maja w ofercie... w sumie MCO ma większą szczękę niż jorki czy inne psy na baterie takiej wielkości
-
- Informacje
-