No, no, no - cudne!!!
Jakaż ona szczęśliwa, i na piaseczku, i koło wody, i oczywiście na rękach swojego pana
Chica - kotka maine coon i Fox - psiak husky
na rękach najlepiej, bo koło domu jej nie puszczę bo masa kamieni i droga, potem błoto.. dopiero na wałach trochę szła sama "kuszona" trawami i innymi rzeczami jak zabawkami... ale w pewnym momencie siadła w dołku i było "dalej nie idę"
To fakt, wtedy najlepiej widać piekno kotów. Chica faktycznie piękna, dorodna dama. Szczęście, że lubi wychodzić. Ja jak jestem na działce, zawsze marzę z mężem jaki raj miałyby tam nasze koty. Niestety, to niemozliwe. Umarłyby ze strachu.
- Furia i Afera
Widzę, że Chica to tak jak moje dziewczyny wszędobylska
Bardzo ... a co do koloru to dokładniej niebieska szylkretka tygrysio pręgowana - po mamusi... częściowo
http://coonkitty.pl/pl/kotki/ma-cherie
http://coonkitty.pl/pl/kotki/ma-cherie
Jej mama ma piękne wydatne pysie - lubię to u maine coonów. Ojciec czarny jak smoła - szkoda ,że ma dość krótka sierść - wyglądałby imponująco z wielka czarną grzywą.
Dla mnie ideałem kocura jest Sirius z hodowli Duch Nocy z Wrocławia. Moze dlatego,że trochę przypomina mi mojego Króliczka ( Rysia)
Dla mnie ideałem kocura jest Sirius z hodowli Duch Nocy z Wrocławia. Moze dlatego,że trochę przypomina mi mojego Króliczka ( Rysia)
Asia Sirius pochodzi z niemieckiej hodowli Summerplace. Uwielbiam koty z tej hodowli i taki kot to moje marzenie. Są ogromne mają właśnie wielkie kufy i piękne brodziska. Dla mnie to też ideały pod każdym względem. Ich kocur El Cappo normalnie powala! Wejdz sobie na stronę tej hodowli i zobacz! Wejdź tam w news i w zakładkę - our great boys... i tam widać jaki to gigant normalnie napatrzeć się nie mogłam. Wszystkie koty mają tam piękne Niestety strasznie ciężko nabyć u nich kota Kocur ten 13kg o którym pisałam z hodowli z której mam Jacka też jest z Summerplacea . No i właśnie chciałabym po nim swoją pierwsza kotkę hodowlaną
-
- Informacje
-