Obejrzałam Twoje fotki. Kotki sa piękne, wyglądają jak mama i córka
No i wyglądaja jak rodzina z Furią i Aferą
Sliczne, czyściutkie, białe kotki !
Pierożku, cieszę się, że kicie się dogadały.
Aha, nie musisz tak się chwlić , moja kotka też lubi siedzieć na drzwiach .
Pozdrawiam wszystkie białe piękności !
Druga kotka
świeże zdjęcia Milki link : http://www.photoblog.pl/fotomagic/archi ... 16-07-2010
+ dodaje że kotki mają się bardzo dobrze
+ dodaje że kotki mają się bardzo dobrze
Napisze coś dłuższego. Jutro minie miesiąc odkąd przyprowadziłem Milkę do domu. Jaka jest różnica?
Codziennie o 5 rano dwie kotki przychodzą do mnie do łóżka żebym dał im jeść, przez następne 3 godziny biegają w tą i z powrotem, gdy są zmęczone, kładą się spać do mojego łóżka. Przez cały dzień starsza potrafi spać, młoda bawi się z rodziną. Czasami mają odpały bawić się w berka gryzianego, ale wychodzą z życiem
Mam pytanie, bo nie chce zakładać nowego tematu, mam na oknie siatkę na owady i koty przy otwartym oknie sobie tam siedzą, według mnie, mniejsza obawa, że wypadną (Mieszkam na 3 piętrze) ogólnie tylko leżą przy niej, teraz fala upałów i okno ciągle otwarte, sądzicie, że mogę zaryzykować i na noc zostawić otwarte okno na oścież? Jak śpię, nie będę wiedzieć co się dzieje, a nie wiem czy się nie rzucą na siatkę i spadną razem z nią.. Może zamontować dodatkowo drucianą siatkę?
Codziennie o 5 rano dwie kotki przychodzą do mnie do łóżka żebym dał im jeść, przez następne 3 godziny biegają w tą i z powrotem, gdy są zmęczone, kładą się spać do mojego łóżka. Przez cały dzień starsza potrafi spać, młoda bawi się z rodziną. Czasami mają odpały bawić się w berka gryzianego, ale wychodzą z życiem
Mam pytanie, bo nie chce zakładać nowego tematu, mam na oknie siatkę na owady i koty przy otwartym oknie sobie tam siedzą, według mnie, mniejsza obawa, że wypadną (Mieszkam na 3 piętrze) ogólnie tylko leżą przy niej, teraz fala upałów i okno ciągle otwarte, sądzicie, że mogę zaryzykować i na noc zostawić otwarte okno na oścież? Jak śpię, nie będę wiedzieć co się dzieje, a nie wiem czy się nie rzucą na siatkę i spadną razem z nią.. Może zamontować dodatkowo drucianą siatkę?
- Furia i Afera
Fajnie, że Kira i Milka już się zaprzyjaźniły
Zdjęcia piękne!!!
Co do Twojego pytania - Hmmm nie wiem jak gruba jest ta siatka na owady, ale pamiętam, że Furia jak miała jakieś 7 miesięcy wspięła się u znajomych na całe drzwi wykonane z siatki na owady i nawet jej nie uszkodziła, więc ja bym zaryzykowała. Sam widzisz, że w dzień nic ich nie kusi, a w nocy przypuszczam, że będą spać.
To tak samo jak z balkonem o którym pisałam tu:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... start=2430
Obawy, obawami a koty jednak swój rozum mają
Zdjęcia piękne!!!
Co do Twojego pytania - Hmmm nie wiem jak gruba jest ta siatka na owady, ale pamiętam, że Furia jak miała jakieś 7 miesięcy wspięła się u znajomych na całe drzwi wykonane z siatki na owady i nawet jej nie uszkodziła, więc ja bym zaryzykowała. Sam widzisz, że w dzień nic ich nie kusi, a w nocy przypuszczam, że będą spać.
To tak samo jak z balkonem o którym pisałam tu:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... start=2430
Obawy, obawami a koty jednak swój rozum mają
Pamiętacie jak mówiłem, że marze zobaczyć śpiące razem kotki?
TAK! dzisiaj całą noc spały razem wtulone w siebie!;-)
TAK! dzisiaj całą noc spały razem wtulone w siebie!;-)
Taak, widok zdecydowanie genialny
Siostra zrobiła zdjęcie telefonem, jak je zdobędę to się pochwalę
Siostra zrobiła zdjęcie telefonem, jak je zdobędę to się pochwalę
- Furia i Afera
czekamy na zdjęcie z niecierpliwością
- Furia i Afera
Wspólne zdjęcie jest POWALAJĄCE nic dodać nic ująć - sama słodycz
Witam po baardzo długiej przerwie na forum. Milka aktualnie ma pierwszą ruje i zachowuję się prześmiesznie
Mam tylko pytanie, bo Kira jest teraz agresywna w stosunku do Milki, i nie wiem czy to przez ruje może być i ostatnio nawet Kira ją tak poszarpała, że krew z ucha leciała. Chociaż Milka sama do niej idzie i zaczepia. Ah z tymi kotami
Wstawiam dwie nowe fotki
Kira i Milka odpoczywają po obiedzie
Milka odpoczywa sama po śniadaniu
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Mam tylko pytanie, bo Kira jest teraz agresywna w stosunku do Milki, i nie wiem czy to przez ruje może być i ostatnio nawet Kira ją tak poszarpała, że krew z ucha leciała. Chociaż Milka sama do niej idzie i zaczepia. Ah z tymi kotami
Wstawiam dwie nowe fotki
Kira i Milka odpoczywają po obiedzie
Milka odpoczywa sama po śniadaniu
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
- Furia i Afera
Witaj Pierożku, no długo Cie nie było!
Koteczki śliczne
A co do tej agresji to czy Kira jest wysterylizowana?
Koteczki śliczne
A co do tej agresji to czy Kira jest wysterylizowana?