Fotki naszych Pupili vol.2

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Esme

28 kwietnia 2012, 16:32

Cudna koteczka, a Stachu słodki i uśmiechnięty jak mój Kocia 8)
MonikaMroz

30 kwietnia 2012, 11:12

Obrazek
Hedwa

30 kwietnia 2012, 13:33

Piękna Miluniu Tobie i Twojej dużej też życzymy miłego dnia! Taki słoneczny, piękny dzień w końcu nie może być inny :)
Awatar użytkownika
Martynus

30 kwietnia 2012, 22:18

Witajcie :)
Korzystając z pogody i czasu postanowilam wziąć sobie urlop :):):). Zostawiłam dziecko, piesa i kota pod opieką taty i... w długą.
Miałam przyjemność przeprawiać się promem przez Wisłę, pogrzebać w starociach na rynku Kazimierza Dolnego... odnowić "zaśniedziałe" kontakty rodzinne... słowem- w końcu odpocząć :)
Podróż w tropikalnych warunkach minęła szybko i dość przyjemnie. Powroty zawsze są najlepsze... :) Dziecina rzuciła mi się do cyca- choć już stara baba jest ;), Lunisko jak tajfun- typówka, ale za to kocurra OBRAŻONNNA... Omijała mnie dama szerokim łukiem. Hmm se myśle- przyjdziesz Ty na wieczorne tłamszenie..." a chciała byś!" W akcie łaskawości dała się napoić bidetową wodą... Jak się "porzuca" bezbronną istotę, na pastwę zaniedbującego kuwetę męża, to czego się spodziewać ;)
Weekend nam się rozpoczyna, więc będziem się podchodzić- myślę że jestem na wygranej pozycji :)
Życzę Wam udanych spotkań, pięknych kolorków i wszystkiego dobrego :)
asiryś

01 maja 2012, 18:48

Martynus, świetna relacja :lol:
Zachowanie kota ( jak i zresztą wszystkich pozostałych członków rodziny) typowe 8)
Martynus pisze:Życzę Wam udanych spotkań, pięknych kolorków i wszystkiego dobrego :)
Dziekujemy, jesli chodzi o kolorki to mam juz taki krwistoczerwony i piekący na plecach :roll: :mrgreen:
asiryś

03 maja 2012, 19:11

Udało mi się "złapać" trzy moje szczęścia razem :lol: na parapecie ( prosze nie zwracac uwagi na popaćkane szyby :oops: . Zdjęcie nie jest najwyższej jakości, ale pokazuje różnice w gabarytach moich skarbów :D
Tak jakoś wyległy na parapecie przed burzą. Poleżały trochę, po czym się zmyły...
Aha, proszę do Rysia dodać jeszcze jakieś 1/3 jego długości... 8)
Obrazek
Awatar użytkownika
Martynus

03 maja 2012, 22:44

Pięknie się prezentuje Twoje towarzystwo :). Z Rycha to naprawdę kawał kociska...a szyby...chmmm, w sumie nawet nie widać że tam są ;)

Burza nie nastroiła Uli jakoś wyjątkowo leniwie- muchy, wróble nad balkonem... wszystko to daje jej takiego kopa że skóra mi cierpnie. Chyba pozostanie mi się przyzwyczaić do tych manewrów i tyle.

Mam pytanie do posiadaczek kocic- albo jesteśmy ślepi albo nasza pannica jeszcze nie miała rujki. Za kilka dni skończy rok a tu nic... Jak to wygląda- czy każda przechodzi na swój sposób czy są jakieś charakterystyczne objawy, zachowania?
Hedwa

04 maja 2012, 08:55

Asia cudny widok!!Myszka przy nich to taki mini kot :D U nas burzy nie było choć się zanosiło :roll: i dobrze, że nie było bo ja się burz boję :oops:

Martynus moja Lola też dość późno dostała pierwszej rujki ale nie dało się jej przegapić. Chodziła, śpiewała, gruchała, kładła się na plecy, wylizywała się co chwilę, zrobiła się wyjątkowo miziasta a bałam się strasznie, że przegapię u niej rujkę bo mamy w domu niewykastrowanego kocura co się niebawem zmieni :twisted: Wiem, że kotki miewają ciche rujki i wtedy nie wykazują objawów ale to chyba rzadko. U nas też się zaczął sezon na polowania i całe stado kotów gania mi po mieszkaniu próbując złapać muchę,lub też inne latające robactwo :D a jak widzą za oknem ptaszki to zaczynają tak charakterystycznie szczekać :D
biedronka87

04 maja 2012, 13:24

cześć dziewczynki

niunia po rujce polubiła się z kocurem tak że szok,zastanawiam się właśnie nad sterylizacją ale ciekawe czy taka zostanie po niej... :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i coś dla fanów jęzorków :mrgreen:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 11:16 przez biedronka87, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Martynus

04 maja 2012, 18:05

Biedronko, ale słodkie ujęcia nam zaserwowałaś :). Przyjemnie się ogląda te rozkoszne pozy ;).
Moja latawica nie ma parcia na szkło- zobaczy obiektyw i ucieka. W naszym wypadku muszę robić dosłowne polowanie ;).
Awatar użytkownika
Esme

04 maja 2012, 21:32

Niunia słodka, a asirysiowe kociska super. Rysia w białych skarpetkach :P
Awatar użytkownika
Furia i Afera

05 maja 2012, 07:49

Chwilkę człowiek tu nie zagląda, a tu takie piękne foteczki dodano :)
Asieńko: zdjęcie jak ustawiane ;) Myszka dumnie w środeczku, a Rysia i Rysio jak jej podwładni lub bodyguard'y :D
biedronka: łapki na zdjęciu 1 i języczek na ostatnim - bezcenne ;)
asiryś

05 maja 2012, 21:17

Biedronko, Twoja piekność wygląda jak jakaś maskotka! A kształt jezyczka... ! całowałabym :oops:
Dziewczyny, mój Rysiek jest naprawdę duzy. I ciągle mam wrażenie,że jeszcze rośnie...A Myszka jest naprawdę bardzo drobną koteczką, Rysia z kolei ma wielkosć przecietnego, choć wyrośniętego kocura :roll: Kocham to moje stadko 8)
Awatar użytkownika
Martynus

05 maja 2012, 23:20

Witajcie :)
Od rana się zbierałam i dopiero teraz mam możność zasiądnięcia przed komputerem ;).
Moja Ulka dziś skończyła rok :). Śmialiśmy się że zorganizujemy jakąś małą przytupówkę czy cuś z tej okazji ;). Jej temat jakoś nie porwał i miała wiele ciekawsze zajęcia... Np montaż telewizorka ;)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

"Daj, troszkę go podostrzę i będzie git" :)

Obrazek

A tu przy poidełku :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Martynus

05 maja 2012, 23:34

Cieżko mi idzie wrzuta tych zdjęć ale się staram ;)
ODPOWIEDZ
  • Informacje