może w poprzednim wcieleniu był krawcemEsme pisze:No wąsata jest faktycznie, taki misio
A moje dzisiaj pomagały mi szyć na maszynie. Kocia szczególnie pokazywał mi jak to sie robi, bo zauważył, że się uczę
Fotki naszych Pupili vol.2
-
- Furia i Afera
Widzę mnóstwo cudownych zdjęć!!! Esme widzę, że Kocia to utalentowana dama
- Furia i Afera
ups ale też talent ma
- Furia i Afera
Nasze dziewczyny też dzielnie nam towarzyszyły, ale panu się zerwało jak za głośno krzyknął budząc bidulki, które zerwały się ze snu z przerażeniem!
Nie no, Kocia powala Uwielbiam go. Prawdziwy facet! Mój tato - trener, wuefista, miłosnik piłki nożnej też często zasypia na meczu...
Asia, jak Ci nie wstyd ?. Zapomnieć,ze Kocia to kocur! Oj, za rzadko zaglądasz na forum Wypadasz z rytmu...
Asia, jak Ci nie wstyd ?. Zapomnieć,ze Kocia to kocur! Oj, za rzadko zaglądasz na forum Wypadasz z rytmu...
- Furia i Afera
Asia wstyd mi jak cholera i muszę przyznać Ci kochana rację, że zdecydowanie za rzadko tu zaglądam
- Furia i Afera
Zgadzam się z Justyną w 100%zoltazaba pisze:Cudny facet Asiu. Chociaż mam wątpliwości co do jego łagodności- ma minę niepodzielnego władcy
-
- Informacje
-