To jest jeden kiciuś, tylko w różnych ujęciach....
Teraz juz troche podrósł... Ale i tak jest słodki...
Fotki Waszych pupili.
Faktycznie jest przeuroczy, a na tym ostatnim zdjęciu wygląda nawet jak miniaturowa pantera Przy okazji specjalne mizianki dla urodziwych Amikowych futerek i Macieja Kota - mam wielką słabość do długowłosych kociastych i jak tylko takie widzę, z miejsca się zakochuję Tak samo reaguję na długowłosych facetów, może dlatego że uwielbiam Metal
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2007, 11:49 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
ATKO kochana jesteś, jak zawsze Dziękuję w imieniu moich Kocianków.
Ja muszę się przyznać, że nigdy nie przepadałam za rudymi kotami . To zasługa Twojego Fiodora, że zaczęłam patrzeć na nie inaczej. Dopiero teraz widzę jakie rude jest piękne. A ten jego pysio i wielkie zapatrzone w Ciebie oczy są rozczulające.
I do wszystkich powyżej. Kochani pomiziajcie ode mnie swoje piękności
Ja muszę się przyznać, że nigdy nie przepadałam za rudymi kotami . To zasługa Twojego Fiodora, że zaczęłam patrzeć na nie inaczej. Dopiero teraz widzę jakie rude jest piękne. A ten jego pysio i wielkie zapatrzone w Ciebie oczy są rozczulające.
I do wszystkich powyżej. Kochani pomiziajcie ode mnie swoje piękności
Aniu, nie przejmuj się - ja też Jakoś bardziej zachwycałam się czarno-białymi i czarnymi futrami. Śliczniutka ta Twoja wiadomość - zaraz muszę sobie te wszystkie cudeńka pokopiować bo na pewno mi się jeszcze kiedyś przydadzą. Mogę??? Są SUPER!!!!!!!!Amika pisze: Ja muszę się przyznać, że nigdy nie przepadałam za rudymi kotami .
Jestem zachwycona waszymi pociechami...każdy inny i równie piękny
Uwaga! To teraz moje szczęście...
Przepraszam za ilość ale będzie raz a porządnie.
To jest opisywany(e) w innych postach winogron(o) i rusztowanie, po którym kotka schodzi do ogródka:
Gdzieś wstawiałam też zdjęcie kotki w reklamówce. Ona uwielbia spać w takich miejscach jak te:
(a mówią nie kupuj kota w worku...ona jest takim workowym kotem)
Tu proszę spojrzeć. Na pierwszy rzut oka zwykłe zdjęcie...ale co kryje się pod kicią?
Reklamowka
Nie mogła do niej wejść, to się na nią położyła...
I tu do kompletu kicia w torebce. Powiem Wam, że wystraszyłam się, bo sięgałam nie patrząc po dokumenty i zerwałam się z piskiem...Myślałam, że coś przyniosłam do domu...coś włochatego...
Tu jestem!!
Przyczajony tygrys, ukryty smok:
To byłoby na tyle.
Dziękujemy za uwagę!
Dzięki Amiko za pomoc
Uwaga! To teraz moje szczęście...
Przepraszam za ilość ale będzie raz a porządnie.
To jest opisywany(e) w innych postach winogron(o) i rusztowanie, po którym kotka schodzi do ogródka:
Gdzieś wstawiałam też zdjęcie kotki w reklamówce. Ona uwielbia spać w takich miejscach jak te:
(a mówią nie kupuj kota w worku...ona jest takim workowym kotem)
Tu proszę spojrzeć. Na pierwszy rzut oka zwykłe zdjęcie...ale co kryje się pod kicią?
Reklamowka
Nie mogła do niej wejść, to się na nią położyła...
I tu do kompletu kicia w torebce. Powiem Wam, że wystraszyłam się, bo sięgałam nie patrząc po dokumenty i zerwałam się z piskiem...Myślałam, że coś przyniosłam do domu...coś włochatego...
Tu jestem!!
Przyczajony tygrys, ukryty smok:
To byłoby na tyle.
Dziękujemy za uwagę!
Dzięki Amiko za pomoc
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2007, 12:42 przez Nika81, łącznie zmieniany 3 razy.
Nika pospieszyłaś się, a ja chciałam Ci podpowiedzieć jak wkleić mniejsze fotki.
Miniatury do powiększania to link górny z 1. Zdjęcia do wklejenia tutaj (zrobione najlepiej w wymiarach 640 x 480), to link dolny - ten też tylko z numerem 1.
Nie pozostaje Ci nic innego, jak zacząć zabawę z imagesheck od nowa . Szkoda tylko, że on taki powolny
Miniatury do powiększania to link górny z 1. Zdjęcia do wklejenia tutaj (zrobione najlepiej w wymiarach 640 x 480), to link dolny - ten też tylko z numerem 1.
Nie pozostaje Ci nic innego, jak zacząć zabawę z imagesheck od nowa . Szkoda tylko, że on taki powolny
Na działce, bojąc się trawy:
U siostry w pokoju, atakuje obiektyw:
U mnie na łóżeczku:
Mój mały Elmo, na tych zdjęciach ma jakieś 7-8 tygodni
U siostry w pokoju, atakuje obiektyw:
U mnie na łóżeczku:
Mój mały Elmo, na tych zdjęciach ma jakieś 7-8 tygodni
-
- Informacje
-