Grr, wlasnie probowalam wkleic zdjecia, ale nie udalo sie.
Nie bede sie tutaj na ten temat rozpisywac, bo to nie miejsce na pytanie o rady, ale skoro posta sie nie da usunac po nieudanej probie to musze sie wytlumaczyc, ze jestem jakas przyglupawa:/
Fotki Waszych pupili.
Podejscie kolejne! Tym razem musi sie udac!

Jeeest!:-))) A oto moj najukochanszy skarb, Karmelek. Ma 2,5 m-ca i dopiero co dochodzi do siebie po nieznanego pochodzenia chorobie.

Co prawda oczka juz mu zbrazowialy przez ostatni tydzen.

A tu wyglada jakby sobie cos dziabnal;-)

No i standardowe podgryzanie wszystkiego, co sie rusza:-)

Mam dosc pokazna kolekcje zdjec mojego malucha, ale nie bede przesadzac:-)
Pozdrawiam wszystkich kociolubow.

Jeeest!:-))) A oto moj najukochanszy skarb, Karmelek. Ma 2,5 m-ca i dopiero co dochodzi do siebie po nieznanego pochodzenia chorobie.

Co prawda oczka juz mu zbrazowialy przez ostatni tydzen.

A tu wyglada jakby sobie cos dziabnal;-)

No i standardowe podgryzanie wszystkiego, co sie rusza:-)

Mam dosc pokazna kolekcje zdjec mojego malucha, ale nie bede przesadzac:-)
Pozdrawiam wszystkich kociolubow.
Udało się
GRATULACJE!!!! Karmelek jest prześliczny i faktycznie bardzo podobny do Fiodora. Nawet odcień futerka mają taki sam. I rzeczywiście Karmelek jest trochę drobniejszy. Fiodorek wyglądał tak w wieku mniej więcej 5 tygodni. Później bardzo szybko zmężniał. Słodziutki ten malec, oczu oderwać nie można - szkoda tylko, że te puchate kuleczki tak szybko dorastają 

- kociaczek250
- Kontakt:
Gratulacje, t-cha!!!
Karmelek jest PRZE-ŚLI-CZNY!!!! :* :* :*

Przekazalam Karmelkowi wszystkie wyrazy zachwytu, teraz jest zakochany sam w sobie jeszcze bardziej niz wczesniej;-)
Male kotki sa strasznie slodkie, chociaz ostatnio gdy moj brat rozczulal sie nad nim, jaki to jest przekochany, Karmel tak go upierniczyl w palec, ze az jeczal pozniej przez pol godziny:-)
Male kotki sa strasznie slodkie, chociaz ostatnio gdy moj brat rozczulal sie nad nim, jaki to jest przekochany, Karmel tak go upierniczyl w palec, ze az jeczal pozniej przez pol godziny:-)
- kociaczek250
- Kontakt:
Ten srebrny kotek jest śliczny... jak z reklamy Whiskasa
.
Drugi tez jest słodki
.

Drugi tez jest słodki

Bardzo dziekujęmy za ciepłe słowa 
Nietoperki są oba, bo Pysia też czasami robi takie duuuuże uszy
Ale chodzi ci zapewnie o to zdjęcie maluszka z języczkiem - to jest Pucuś, który ma 3 miesiące. Natomiast jego starsza siostrzyczka Pysia w ubiegły piątek skończyła rok 

Nietoperki są oba, bo Pysia też czasami robi takie duuuuże uszy

Witam serdecznie
Wasze Futrzaczki są cudowne , każdy kolor futerka !!
Od wczoraj jestem na forum więc chcę pokazac mojego Rudolfinek, Rudolf, Fufek (natęte policzki
), Miziunia(od miziania) , itp.
mam nadzieję, że się uda
najlepiej wylegiwac się na stole ,na pani robótce ręcznej

zadumany

usypiam na świeżym powietrzu

z ulubionym sąsiadem , którym czasami sie opiekuję

Wasze Futrzaczki są cudowne , każdy kolor futerka !!
Od wczoraj jestem na forum więc chcę pokazac mojego Rudolfinek, Rudolf, Fufek (natęte policzki

mam nadzieję, że się uda
najlepiej wylegiwac się na stole ,na pani robótce ręcznej

zadumany

usypiam na świeżym powietrzu

z ulubionym sąsiadem , którym czasami sie opiekuję

haha, dobreATA pisze:Że też od razu nie poznałam-przecież tak piękne oczy i tak subtelne pysio może mieć tylko DAMA

A Rudolf jest extra, może kiedyś też dorobię się rudzielca, bo bardzo lubię rude koty.
W ogóle wszystkie zwierzaczki na tym forum są świetne

I jeszcze kilka fociów moich kociów

-
- Informacje
-