Grr, wlasnie probowalam wkleic zdjecia, ale nie udalo sie.
Nie bede sie tutaj na ten temat rozpisywac, bo to nie miejsce na pytanie o rady, ale skoro posta sie nie da usunac po nieudanej probie to musze sie wytlumaczyc, ze jestem jakas przyglupawa:/
Fotki Waszych pupili.
Podejscie kolejne! Tym razem musi sie udac!
Jeeest!:-))) A oto moj najukochanszy skarb, Karmelek. Ma 2,5 m-ca i dopiero co dochodzi do siebie po nieznanego pochodzenia chorobie.
Co prawda oczka juz mu zbrazowialy przez ostatni tydzen.
A tu wyglada jakby sobie cos dziabnal;-)
No i standardowe podgryzanie wszystkiego, co sie rusza:-)
Mam dosc pokazna kolekcje zdjec mojego malucha, ale nie bede przesadzac:-)
Pozdrawiam wszystkich kociolubow.
Jeeest!:-))) A oto moj najukochanszy skarb, Karmelek. Ma 2,5 m-ca i dopiero co dochodzi do siebie po nieznanego pochodzenia chorobie.
Co prawda oczka juz mu zbrazowialy przez ostatni tydzen.
A tu wyglada jakby sobie cos dziabnal;-)
No i standardowe podgryzanie wszystkiego, co sie rusza:-)
Mam dosc pokazna kolekcje zdjec mojego malucha, ale nie bede przesadzac:-)
Pozdrawiam wszystkich kociolubow.
Udało się GRATULACJE!!!! Karmelek jest prześliczny i faktycznie bardzo podobny do Fiodora. Nawet odcień futerka mają taki sam. I rzeczywiście Karmelek jest trochę drobniejszy. Fiodorek wyglądał tak w wieku mniej więcej 5 tygodni. Później bardzo szybko zmężniał. Słodziutki ten malec, oczu oderwać nie można - szkoda tylko, że te puchate kuleczki tak szybko dorastają
- kociaczek250
- Kontakt:
Gratulacje, t-cha!!! Karmelek jest PRZE-ŚLI-CZNY!!!! :* :* :*
Przekazalam Karmelkowi wszystkie wyrazy zachwytu, teraz jest zakochany sam w sobie jeszcze bardziej niz wczesniej;-)
Male kotki sa strasznie slodkie, chociaz ostatnio gdy moj brat rozczulal sie nad nim, jaki to jest przekochany, Karmel tak go upierniczyl w palec, ze az jeczal pozniej przez pol godziny:-)
Male kotki sa strasznie slodkie, chociaz ostatnio gdy moj brat rozczulal sie nad nim, jaki to jest przekochany, Karmel tak go upierniczyl w palec, ze az jeczal pozniej przez pol godziny:-)
- kociaczek250
- Kontakt:
Ten srebrny kotek jest śliczny... jak z reklamy Whiskasa .
Drugi tez jest słodki .
Drugi tez jest słodki .
Bardzo dziekujęmy za ciepłe słowa
Nietoperki są oba, bo Pysia też czasami robi takie duuuuże uszy Ale chodzi ci zapewnie o to zdjęcie maluszka z języczkiem - to jest Pucuś, który ma 3 miesiące. Natomiast jego starsza siostrzyczka Pysia w ubiegły piątek skończyła rok
Nietoperki są oba, bo Pysia też czasami robi takie duuuuże uszy Ale chodzi ci zapewnie o to zdjęcie maluszka z języczkiem - to jest Pucuś, który ma 3 miesiące. Natomiast jego starsza siostrzyczka Pysia w ubiegły piątek skończyła rok
Witam serdecznie
Wasze Futrzaczki są cudowne , każdy kolor futerka !!
Od wczoraj jestem na forum więc chcę pokazac mojego Rudolfinek, Rudolf, Fufek (natęte policzki ), Miziunia(od miziania) , itp.
mam nadzieję, że się uda
najlepiej wylegiwac się na stole ,na pani robótce ręcznej
zadumany
usypiam na świeżym powietrzu
z ulubionym sąsiadem , którym czasami sie opiekuję
Wasze Futrzaczki są cudowne , każdy kolor futerka !!
Od wczoraj jestem na forum więc chcę pokazac mojego Rudolfinek, Rudolf, Fufek (natęte policzki ), Miziunia(od miziania) , itp.
mam nadzieję, że się uda
najlepiej wylegiwac się na stole ,na pani robótce ręcznej
zadumany
usypiam na świeżym powietrzu
z ulubionym sąsiadem , którym czasami sie opiekuję
haha, dobre Faktycznie oczy Pysia ma piękne, zwłaszcza kiedy źrenice się rozszerzają. Kiedy była w wieku Pucusia potafiła mieć całe czarne. I pysia też ma Pysia cudownego. A Pucuś będzie chyba równie dorodnym kocurkiem, bo oczki ma zielonkawe, ale na wielu zdjęciach wychodzą dwa chabryATA pisze:Że też od razu nie poznałam-przecież tak piękne oczy i tak subtelne pysio może mieć tylko DAMA
A Rudolf jest extra, może kiedyś też dorobię się rudzielca, bo bardzo lubię rude koty.
W ogóle wszystkie zwierzaczki na tym forum są świetne
I jeszcze kilka fociów moich kociów
-
- Informacje
-