villemo fajowy filmik, chociaz smiac mi sie troche chcialo, myslalam skad ja to znam....zachecasz pana kota do zabawy, nastarasz sie nastarasz zeby on łaskawie zechcial zapolowac:) duze troche grubaski to jzu nie kociętą;)
ps- sliczna jestes
Fotki Waszych pupili.
Moja Hera , kotka syberyjska
-
- Kontakt:
Nas też trochę tu nie było, ale już nadrabiamy Trochę się działo w czasie nieobecności, bo odeszła Kropka w ostatnim dniu października ub.roku , ale zaraz wypatrzyłam i przywiosłam tego oto krówkowatego dżentelmena, który w lutym został "dezaktywowany" i dołączył do mainecoonkowego stadka kastracików. Temi, najstarsza (szylkrecia) ma dwa lata i dwa miesiące, Dior - rudasek - rok i 3 m-ce, a najmniejszy Rejtan około 8,5 m-ca.Oto one:
podgląd niedostępny
podgląd niedostępny
- matysiulka5
- Kontakt:
ale sweetaśne ,
JA nie stety nie mam kotka ale moja ciocia ma takie
dobre serduszko że przygarnęła kociaka z lasu
zagubionego
:):):):) .
JA nie stety nie mam kotka ale moja ciocia ma takie
dobre serduszko że przygarnęła kociaka z lasu
zagubionego
:):):):) .
- Furia i Afera
Przykro nam z powodu KropeczkiKropka 2310 pisze:Nas też trochę tu nie było, ale już nadrabiamy Trochę się działo w czasie nieobecności, bo odeszła Kropka w ostatnim dniu października ub.roku , ale zaraz wypatrzyłam i przywiosłam tego oto krówkowatego dżentelmena, który w lutym został "dezaktywowany" i dołączył do mainecoonkowego stadka kastracików. Temi, najstarsza (szylkrecia) ma dwa lata i dwa miesiące, Dior - rudasek - rok i 3 m-ce, a najmniejszy Rejtan około 8,5 m-ca.Oto one:
Pozostała trójeczka przecudna!!!!!!!!
- Furia i Afera
vvillemo - prosze bardzo
podgląd niedostępny
podgląd niedostępny
- Furia i Afera
Dokładnie mamy z nimi wieeeele "kłopotów", ale oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu - nie można się przy nich nudzić!vvillemo pisze:to się nazywa zabawa hihi.
Już wiem czemu koteczki nazywają się Furia i Afera
Są tak "ludzkie" i temperamentne, że nie zdziwiłabym się jak kiedyś wstanę rano, a one będą siedziały w kuchni popijając kawę
A to jest mój Pieszczoszek
- Furia i Afera
Nic dodać, nic ująć... cud, miód i orzeszkiraindbow pisze:A to jest mój Pieszczoszek
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Kochają się, kochają, ale nie 24h na dobęAmika pisze:Ależ one się kochają
Bardzo rozczulające są takie fotki
Czy Jusia i Dyzio to rodzeństwo?
Dla Dyzia - prezentacja ZYZIA, żeby mu smutno nie było, ze same kobiety są na forum
Nasz kochany "staruszek" (skończone 13 lat) mieszka teraz u moich rodziców w domu z ogrodem i przezywa tam drugą młodość
Niestety ten Pan i Władca nie chętnie przebywa z rocznymi bliźniaczkami
-
- Informacje
-