![Very Happy :D](./../images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./../images/smilies/icon_wink.gif)
Teraz marzy mi się rudy kotek ale na razie brak pozwolenia na trzeciego czworonożnego domownika
![Sad :(](./../images/smilies/icon_sad.gif)
Najlepsze zyczenia dla obu panieniekFuria i Afera pisze:moje panny skończyły w sobotę 01.05.2010 calutki rok
Miałam szczere chęci dzisiaj coś wstawić, ale pomagałam agusia2396 (na miau)Furia i Afera pisze: Amika: a kiedy będzie więcej fotek Twoich pupili?
Obiecanki cacankiAmika pisze:Najlepsze zyczenia dla obu panieniekFuria i Afera pisze:moje panny skończyły w sobotę 01.05.2010 calutki rok![]()
Moje Kocianki kwietniu skończyły 4 lata(dokładnej daty nie znam)
Miałam szczere chęci dzisiaj coś wstawić, ale pomagałam agusia2396 (na miau)Furia i Afera pisze: Amika: a kiedy będzie więcej fotek Twoich pupili?
Ale obiecuję na dniach pokazać jakieś fotki
Ha ha hazoltazaba pisze:Śliczności! Ja, z oczywistych względów, mam słabość do czarnuszków![]()
...Mój HSB przestał już reagować i komentować. Uczy się prawidłowych odruchów
pewnie już widziałaś, ale jak masz chwilkę to zapraszamzoltazaba pisze:\No i gdzie te obiecane fotkiŁadnie poproszę
tak, tak, tak !!!Yoko92 pisze:...to może ja też za niedługo przedstawię mojego kochanego Fendera![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości