Oj Asia przesadzasz Myszka ma piękne oczka... Nikodem szczekał dziś na muchy A potem robili zapasy na trawie...
A gdzie Rysia?
Fotki Waszych pupili.
- piotrofoto
No niestety ma tendencje do wspinania się na nogi gdy się coś kroi przy stole itp... Niekiedy jest to bolesne..
Nasz Hans też ma duże okrągłe oczka, jak Myszka Piękna jest- tylko tak trochę inaczej Natomiast Rysia to prawdziwna królewna. Często ją czeszesz, Asiu?
Też bym chciała, żeby nasza Helga nie miała sznas w Top Model. Ostatnio schudła To chyba te ciągłe choroby tak na nią działają. Z początku myślałam, że to pod naszą nieobecność. Ale ona nic nie tyje. Wczoraj wymiotowała. Biedulka
Też bym chciała, żeby nasza Helga nie miała sznas w Top Model. Ostatnio schudła To chyba te ciągłe choroby tak na nią działają. Z początku myślałam, że to pod naszą nieobecność. Ale ona nic nie tyje. Wczoraj wymiotowała. Biedulka
Wstyd sie przyznac,ale prawie wcale nie czeszę Rysi Może dlatego,ze jej futerko prawie tego nie wymaga ! Jest doskonale miękkie, jedwabiście gładkie i bez tendencji do kołtunienia. Za to Rysiek ...koszmar ! Mozna go czesać na okrągło, a i tak ciągle robią się kołuny i plącze się sierść
Powiem szczerze, ze Rysiek też ostatnio trochę schudł ( ok 200 -300 g ) Wydaje mi sie ,ze przyczyną są jego męskie potrzeby Chodzi, nawołuje, pomiaukuje.Nie w głowie mu jedzenie, gdy natura wzywa
Myslę, ze czas na wydmuszki
Powiem szczerze, ze Rysiek też ostatnio trochę schudł ( ok 200 -300 g ) Wydaje mi sie ,ze przyczyną są jego męskie potrzeby Chodzi, nawołuje, pomiaukuje.Nie w głowie mu jedzenie, gdy natura wzywa
Myslę, ze czas na wydmuszki
- Furia i Afera
Nasze dziewczyny wręcz przeciwnie - nigdy nie chudną! Na szczęście jak tylko przybiorą na wadze w chłodniejsze dni to zrzucają po kilku dniach cieplejszych, ale jest to niezauważalne dla kogoś z zewnątrz - tylko "mamunia" dostrzega różnice u swoich córeczek
- piotrofoto
Rzeczywiście Niki śpi w rewelacyjnych pozycjach, ale nie jestem pewna, czy 3 koty Justyny leżące pokotem nie są w stanie go przebić
A zdjęcie Hansa ( zbierającego się do kichnięcia, nieprawdaż ?) to bezsprzecznie nr 1 tego forum Zdjęcie jest rewelacyjne, a Hans przecudny ! Elzunia ma cudne cętki ( maść dropiata ) Erwin "długościowo" ją powoli przerasta
A zdjęcie Hansa ( zbierającego się do kichnięcia, nieprawdaż ?) to bezsprzecznie nr 1 tego forum Zdjęcie jest rewelacyjne, a Hans przecudny ! Elzunia ma cudne cętki ( maść dropiata ) Erwin "długościowo" ją powoli przerasta
- Furia i Afera
Nie żebym była jakąś tam feministką, czy też solidarna "jajnikami", ale cała gromadka Justyny przebija zdjęcia Piotra Patrzą na to zdjęcie aż chciałoby się wskoczyć i do nich przytulić
Dzięki Dziewczyny I się zawstydziłam...
To puste miejsce na wersalce, to ja zajmowałam Kociaki wtulały mi sie w plecy i grzały nerw rwy kulszowej, który czasem się odzywa.
Większość postów piszę w pracy, a tu na klawiaturze ciężko wciskają się niektóre litery, ostatnio padło na "j", stąd pełno literówek w moich postach Ale nie będę chachmęcić, zmieniać, edytować.
To puste miejsce na wersalce, to ja zajmowałam Kociaki wtulały mi sie w plecy i grzały nerw rwy kulszowej, który czasem się odzywa.
Większość postów piszę w pracy, a tu na klawiaturze ciężko wciskają się niektóre litery, ostatnio padło na "j", stąd pełno literówek w moich postach Ale nie będę chachmęcić, zmieniać, edytować.
- piotrofoto
-
- Informacje
-