siatka na okna?????
Moskitiery robią też firmy od okien - ja właśnie w takich pytałam. A żądłówki tak jak napisała Amika rzeczywiście mogą być niebezpieczne. Mój futrzak wszystkie owady usiłuje zjeść, a wiadomo jak to z pszczołami, trzmielami, osami i szerszeniami bywa. Do tej pory ucierpiała tylko łapka Fiodora, ale i tak niczego go to nie nauczyło. Dlatego trzeba uważać .
Witam wszystkich jestem tu nowa:) Mam 2 kicie i właśnie dzisiaj otrzymałam moskitierę z siatka aluminiową którą zamówiłam przez internet - dokładnie pan ogłasza się na Allegro i jest z Bochni. Zapłaciłam za nią 70 zł na okno 130x50 cm, już zamontowałam i moje kicie już siedzą przy oknie, naprawdę super. Jak będę mieć aparat to wstawię fotkę.
Witamy serdecznie
Czy ktos tu sie poczuł przytłoczony ilością kobiet?
Czy ktos tu sie poczuł przytłoczony ilością kobiet?
ATO, kiedy patrzę na Fiodorka, po prostu czuję, że CHCĘ rudzielca!
Tylko - z wiadomych względów - to narazie niewykonalne
Tylko - z wiadomych względów - to narazie niewykonalne
Dzięki w imieniu Fiodorka A wiesz, jest nawet w tej chwili do sprzedania przecudnej urody MCO - link dotyczy szczeniąt bokserów w dziale "Ogłoszenia". Właściciele bokserków prowadzą też hodowlę kotów i mają aktualnie cztery maluchy. Ja zakochałam się w jednej z koteczek, ale rudzielec też jest rewelacyjny Dziś od rana tam siedzę i się zachwycam
Wow, faktycznie są cudne, zwłaszcza Amber-rudzielec.
Dzięki ATO, że nie przekonujesz mnie, że w sumie mogłabym wziąźć i rudzielca
Dzięki ATO, że nie przekonujesz mnie, że w sumie mogłabym wziąźć i rudzielca
ATA, Ty mnie nie dołujATA pisze:Nieeeee, na razie Pumuś jest na tapecie, a później się zobaczy
Ale cudeńko Ten to mógłby stanąć w szranki z Fiodorem
Kiedyś marzyłam o BRI (najpierw niebieski, potem wszystko jedno byle brytek), od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie MCO.Na marzeniach sie jednak skończy bo moje ogony jeszcze młode, a wokół tyle europejskich bidul
Amber jest cudny.Ja ja lubię duze koty
Kiedyś marzyłam o BRI (najpierw niebieski, potem wszystko jedno byle brytek), od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie MCO.Na marzeniach sie jednak skończy bo moje ogony jeszcze młode, a wokół tyle europejskich bidul
Amber jest cudny.Ja ja lubię duze koty