![Cool 8)](./../images/smilies/icon_cool.gif)
siatka na okna?????
Moskitiery robią też firmy od okien - ja właśnie w takich pytałam. A żądłówki tak jak napisała Amika rzeczywiście mogą być niebezpieczne. Mój futrzak wszystkie owady usiłuje zjeść, a wiadomo jak to z pszczołami, trzmielami, osami i szerszeniami bywa. Do tej pory ucierpiała tylko łapka Fiodora, ale i tak niczego go to nie nauczyło. Dlatego trzeba uważać
.
![Cool 8)](./../images/smilies/icon_cool.gif)
Witam wszystkich jestem tu nowa:) Mam 2 kicie i właśnie dzisiaj otrzymałam moskitierę z siatka aluminiową którą zamówiłam przez internet - dokładnie pan ogłasza się na Allegro i jest z Bochni. Zapłaciłam za nią 70 zł na okno 130x50 cm, już zamontowałam i moje kicie już siedzą przy oknie, naprawdę super. Jak będę mieć aparat to wstawię fotkę.
Witamy serdecznie ![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
Czy ktos tu sie poczuł przytłoczony ilością kobiet?![Wink :wink:](./../images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
Czy ktos tu sie poczuł przytłoczony ilością kobiet?
![Wink :wink:](./../images/smilies/icon_wink.gif)
ATO, kiedy patrzę na Fiodorka, po prostu czuję, że CHCĘ rudzielca!
Tylko - z wiadomych względów - to narazie niewykonalne
Tylko - z wiadomych względów - to narazie niewykonalne
![Sad :(](./../images/smilies/icon_sad.gif)
Dzięki w imieniu Fiodorka
A wiesz, jest nawet w tej chwili do sprzedania przecudnej urody MCO - link dotyczy szczeniąt bokserów w dziale "Ogłoszenia". Właściciele bokserków prowadzą też hodowlę kotów i mają aktualnie cztery maluchy. Ja zakochałam się w jednej z koteczek, ale rudzielec też jest rewelacyjny
Dziś od rana tam siedzę i się zachwycam ![Laughing :lol:](./../images/smilies/icon_lol.gif)
![Embarassed :oops:](./../images/smilies/icon_redface.gif)
![Very Happy :D](./../images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./../images/smilies/icon_lol.gif)
Wow, faktycznie są cudne, zwłaszcza Amber-rudzielec.
Dzięki ATO, że nie przekonujesz mnie, że w sumie mogłabym wziąźć i rudzielca
Dzięki ATO, że nie przekonujesz mnie, że w sumie mogłabym wziąźć i rudzielca
ATA, Ty mnie nie dołujATA pisze:Nieeeee, na razie Pumuś jest na tapecie, a później się zobaczy![]()
![Crying or Very sad :cry:](./../images/smilies/icon_cry.gif)
Ale cudeńko
Ten to mógłby stanąć w szranki z Fiodorem
Kiedyś marzyłam o BRI (najpierw niebieski, potem wszystko jedno byle brytek), od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie MCO.Na marzeniach sie jednak skończy bo moje ogony jeszcze młode, a wokół tyle europejskich bidul
Amber jest cudny.Ja ja lubię duze koty![Exclamation :!:](./../images/smilies/icon_exclaim.gif)
Kiedyś marzyłam o BRI (najpierw niebieski, potem wszystko jedno byle brytek), od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie MCO.Na marzeniach sie jednak skończy bo moje ogony jeszcze młode, a wokół tyle europejskich bidul
![Crying or Very sad :cry:](./../images/smilies/icon_cry.gif)
Amber jest cudny.Ja ja lubię duze koty
![Exclamation :!:](./../images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
- Informacje
-