Serio dziewczyny?! Serio??? ?Nikogo tu nie ma?
No, proszę mnie nie wkuszać,
bo siem mało przyjemna robię! Odzywać się, ano gibko!
Życie poboczne właściciela kota
Ja koszę wakacyjne żniwo. Większość moich koleżanek/kolegów po fachu z dzieciakami na wakacje powyjeżdżało więc klienci walą do mnie drzwiami i oknami.
Na forum czasem zaglądam, ale nie mam siły pisać, co nie znaczy, że o Was wszystkich nie pamiętam.
Pozdrawiam, pozdrawiamy całą bandą bardzo bardzo serdecznie.
Grażyna, HSB oraz 7 +1
Na forum czasem zaglądam, ale nie mam siły pisać, co nie znaczy, że o Was wszystkich nie pamiętam.
Pozdrawiam, pozdrawiamy całą bandą bardzo bardzo serdecznie.
Grażyna, HSB oraz 7 +1
- Furia i Afera
Wszem i wobec ogłaszam, że ja tez żyję i myślę o Was kochane moje!!!
Buziaki najsłodsze!!!
PS. Grażynko czy ja dobrze widzę "7+1"????
Buziaki najsłodsze!!!
PS. Grażynko czy ja dobrze widzę "7+1"????
- Furia i Afera
Szkoda gadać - roboty od groma!!! Nie wiadomo w co ręce włożyć, ale przynajmniej człowiekowi 8 h leci jak z bicza strzeliłzoltazaba pisze:Asiu a jak tam w nowej pracy?
Aaaaa no to wszystko jasneGrazyna_B pisze:Asiu, dobrze widzisz bo to jest stała siódemka + Kropek (lokator apartamentu w piwnicy - agresor, któremu się wydaje, że rządzi i goni stałych lokatorów). Oczywiście banda dokarmianych w komplecie, pozdrawia z sąsiedzkiego ogródka
No patrz A ja myślałam,ze Twoja nieobecność wynika z faktu, że gdzieś na północy Afryki pławisz się w morzu bez...tego...no...Furia i Afera pisze: Szkoda gadać - roboty od groma!!! Nie wiadomo w co ręce włożyć, ale przynajmniej człowiekowi 8 h leci jak z bicza strzelił
Pragnę zakomunikować, ze mój syn stanie się wkrótce ( za jakieś 2 tygodnie) krakowianinem
Grażynko, zyczę wytrwałości w opiece nad zwierzyńcem! Podziwiam
- Furia i Afera
Kochana w tym roku z urlopu nici Może uda mi się wyrwać we wrześniu na parę dni na grzyby pod Bochnie, ale to się okaże.
Na chwilę obecną dziewczyny, dom, praca, kurs prawa jazdy, badania rożnego rodzaju - ech doba powinna mieć przynajmniej 36h.
Jeśli Twój ukochany synuś będzie czegoś potrzebował to niech dzwoni do cioci Asi i wujka Arka i pisze to całkiem poważnie, z pełna odpowiedzialnością. A można wiedzieć z jakiej to okazji panicz przyjeżdża do Grodu Kraka?
Na chwilę obecną dziewczyny, dom, praca, kurs prawa jazdy, badania rożnego rodzaju - ech doba powinna mieć przynajmniej 36h.
Jeśli Twój ukochany synuś będzie czegoś potrzebował to niech dzwoni do cioci Asi i wujka Arka i pisze to całkiem poważnie, z pełna odpowiedzialnością. A można wiedzieć z jakiej to okazji panicz przyjeżdża do Grodu Kraka?
Panicz będzie studentem krakowskiej AWF i zawodnikiem Wandy Kraków
Asiu, najserdeczniej dziękuję za oferowanie ewentualnej pomocy
W sumie to się cieszę,że masz dużo zajęć! Nie ze złośliwosci !Po prostu wiem,ze wtedy życie jest takie pełniejsze i człowiek nie ma czasu użalać sie nad sobą i nie myśli o pierdołach....A jeśli jeszcze odczuwasz satysfakcję z kazdego pełnego wrażeń i obowiązków dnia - to szczyt szczęścia A jak się docenia sen! Prawda?
Asiu, najserdeczniej dziękuję za oferowanie ewentualnej pomocy
W sumie to się cieszę,że masz dużo zajęć! Nie ze złośliwosci !Po prostu wiem,ze wtedy życie jest takie pełniejsze i człowiek nie ma czasu użalać sie nad sobą i nie myśli o pierdołach....A jeśli jeszcze odczuwasz satysfakcję z kazdego pełnego wrażeń i obowiązków dnia - to szczyt szczęścia A jak się docenia sen! Prawda?
-
- Informacje
-