W drodze na Słowację poszła nam skrzynia biegów. To skutkowało przymusowym noclegiem w Rabce Zdrój i opróżnieniem kieszeni. Trafiliśmy na kwatere rodem z PRLu- meble na wysoki połysk, woda w godz od-do, zimno jak w psiarni (spałam w piżamie, skarpetkach i bluzie polarowej)
Przy okazji połaziliśmy po Rabce, zwiedziliśmy skansen kolejowy w Chabówce. I zobaczyliśmy taki oto domek
Życie poboczne właściciela kota
Na drugi dzień HSB spał pół dnia Po południu poszliśmy do parku termalnego. Ależ te źródła ciepłe, fajne i pełne Polaków Ostatniego dnia zwiedzaliśmy Keżmarok. Wtedy HSB dobrał się do aparatu i narobił ok. 400 zdjęć różnym eksponatom. Nie będę więc was zanudzać fotkami sal zamkowych, filiżanek, zbroi i pieców. Powiem tylko, że było naprawdę miło. Pogodę przez cały czas mieliśmy świetną.
Szkoda tylko, że po powrocie okazało się, że Hans przychorował. Dzisiaj był u pani dr i czeka go seria zastrzyków z antybiotykiem.
Szkoda tylko, że po powrocie okazało się, że Hans przychorował. Dzisiaj był u pani dr i czeka go seria zastrzyków z antybiotykiem.
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Hura! Mamy nowa kocice na forum co się zwie Justyna
W sumie to tak sobie Ciebie wyobrażałam
W sumie to tak sobie Ciebie wyobrażałam
To ja się chyba starzeję- robię się już tak przewidywalna, ze nawet na forum wszyscy wiedzą jak wyglądam zanim się pokażę Ech...
Bardzo podoba mi się wasze zdjęcie, Asiu. Ile to już lat razem, skoro miłość tak kwitnie?
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj w końcu doszła próbka karmy dla chłopaków z perfect fit. Zajęło im to jedyne 2,5 m-ca
Bardzo podoba mi się wasze zdjęcie, Asiu. Ile to już lat razem, skoro miłość tak kwitnie?
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj w końcu doszła próbka karmy dla chłopaków z perfect fit. Zajęło im to jedyne 2,5 m-ca
- Furia i Afera
Razem pięknych 7 lat a miłość raz kwitnie raz nie HSB jest 7 lat starszy ode mnie, a czasami wydaje się jakbym to ja miała te 36 lat a nie on
- Furia i Afera
Bo "7" to w ogóle piękna liczba
Asiu!!! no,no....
Justyno, tez wiedziałam, jak wyglądasz, bo namierzyłam Cie na fotosiku w czasie powiększania Twoich fotek Choc musze przyznać,ze Ty w muzeum i Ty na szlaku to jakby dwie różne osoby !
Ciesze się,ze siódemka to Wasza, dziewczyny, magiczna liczba!
Justyno, nie ma to, jak młodszy partner Wiem cos o tym ( chociaz mój "tylko" 4 lata młodszy )
Na moje zdjecie sie nie odważę Mam awersję do własnych fotografii Nawet na tableau po skonczeniu liceum mnie nie ma
Justyno, tez wiedziałam, jak wyglądasz, bo namierzyłam Cie na fotosiku w czasie powiększania Twoich fotek Choc musze przyznać,ze Ty w muzeum i Ty na szlaku to jakby dwie różne osoby !
Ciesze się,ze siódemka to Wasza, dziewczyny, magiczna liczba!
Justyno, nie ma to, jak młodszy partner Wiem cos o tym ( chociaz mój "tylko" 4 lata młodszy )
Na moje zdjecie sie nie odważę Mam awersję do własnych fotografii Nawet na tableau po skonczeniu liceum mnie nie ma
Tak, młodszy model to super sprawa. A jak do tego dojrzały emocjonalnie i odpowiedzialny to już w ogóle cud, miód i samo gęste...
To co, to ja niby kameleon? Na niektórych zdjęciach wyglądam jak utuczona czterdziestka, więc chyba rozumiem Asiu twoją awersję. Ale i tak namawiałabym na pozwolenie oceny przez niezależny, niezawisły i w pełni obiektywny kolektyw forumowy
To co, to ja niby kameleon? Na niektórych zdjęciach wyglądam jak utuczona czterdziestka, więc chyba rozumiem Asiu twoją awersję. Ale i tak namawiałabym na pozwolenie oceny przez niezależny, niezawisły i w pełni obiektywny kolektyw forumowy
- Furia i Afera
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko tak skomentować powyższe wypowiedzi szanownych forumowiczek: Głupiutkie Jesteście i już!!!
To ja powinnam się martwic jak wyglądam skoro mam starsza o 8 lat siostrę, która ma dwójkę dzieci (jeden 16 lat, drugi 8 ) i wciąż biorą nas za bliźniaczki, a jakby tego było mało to za mamę tych dwóch urwisów
To ja powinnam się martwic jak wyglądam skoro mam starsza o 8 lat siostrę, która ma dwójkę dzieci (jeden 16 lat, drugi 8 ) i wciąż biorą nas za bliźniaczki, a jakby tego było mało to za mamę tych dwóch urwisów
-
- Informacje
-